Ceva dulce | Panna cotta cu cafea – o prăjitură rafinată și potrivită pentru weekend 14 martie Ioana Costescu 0 comentarii 3175 vizualizări
Rețetele Juanitei | Trei feluri de a găti cartofii de post, pentru o cină rapidă 13 martie Ioana Costescu 0 comentarii 18814 vizualizări
Rețetele Juanitei | Aperitiv, mousse de avocado cu roșii, o propunere de gustare sau cină lejeră și ușor de preparat 11 martie Ioana Costescu 0 comentarii 1871 vizualizări
Rețetele Juanitei | Gyros de porc, un sandviș grecesc cu carne preparată la temperatură scăzută și sos tzatziki 10 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Savarină rapidă, preparată din resturi de chec, brioșă sau cozonac/ Reciclează resturile de prăjituri uscate într-un desert ușor de preparat 10 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Chili cu carne de vită, năut și ardei – rapid, simplu de preparat și absolut delicios/ Dacă îl vrei de post înlocuiește carnea cu vegetalele preferate 9 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Mix de cartofi gratinați cu brânză cheddar/ O variantă de cartofi franțuzești, cu alte arome 8 martie Ioana Costescu 0 comentarii 3430 vizualizări
Rețetele Juanitei | Ciorbă de verdețuri, de început de primăvară/ Lobodă, leuștean, ceapă verde și orice frunze vă mai plac 7 martie Ioana Costescu 0 comentarii 4109 vizualizări
Rețetele Juanitei | Salată cu năut, ciuperci și ardei copt, o variantă de cină de post cu multe proteine 6 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei/ Paste cu sos de roșii și măsline – simplu și rapid de preparat 4 martie Ioana Costescu 0 comentarii 6945 vizualizări
Ceva dulce | Mucenicii sunt de nelipsit la începutul lunii martie/ Cei muntenești, cu multă nucă și scorțișoară, sunt de post și foarte sățioși/ Nu e nevoie să-i facem prea dulci ca să fie gustoși 3 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ostropel de curcan, adaptarea unei vechi rețete cu carne, sos de roșii și usturoi 2 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă de mazăre ardelenească/ E dulce, sățioasă și putem alege între găluștile de griș sau de făină 28 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 8651 vizualizări
Rețetele Juanitei | Paste cu sos de legume, carne de curcan și parmezan – un sos cremos care se prepară foarte ușor 25 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 1080 vizualizări
Rețetele Juanitei | Sarmale în frunze – pot fi de viță de vie, dar și de cicoare sau ștevie/ La fel de bune ca cele împachetate în varză 22 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ciorbă de ardei umpluți, o zeamă caldă, numai bună în zilele cu ger/ Se drege cu multă smântână înainte de a o servi 21 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 2539 vizualizări
VIDEO. Rețetele Juanitei | Friptură de porc, preparată la cuptor, în pungă/ Gătită într-o pungă specială pentru copt, este fragedă și se topește în gură/ Procedeul se poate aplica oricărui tip de carne 19 februarie Ioana Costescu 2 comentarii 8738 vizualizări
Despre chiftele și cum se prepară în principalele regiuni geografice ale României/ Rețete pentru toate gusturile 8 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 6572 vizualizări
Rețetele Juanitei | Supă vietnameză Pho, o supă de oase, ușor de preparat și foarte sănătoasă 3 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 1568 vizualizări
Rețetele Juanitei | Pește alb „en papillote” – un prânz lejer și sănătos, care se pregătește și se gătește în jumătate de oră 30 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Roșii umplute vegetariane, cu orez și ciuperci/ Un preparat vegan ușor de gătit și sățios 29 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Budincă de griș cu lapte de cocos – o prăjitură cu blat pufos și ușor, scufundată în lapte aromat/ Rețetele Juanitei 28 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Varză călită cu carne de porc – combinația de varză cu grăsime de porc și carnea fragedă este un deliciu pentru papile/ Am preparat-o cu secreto iberic, pentru a da un accent special acestei rețete tradiționale 27 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 2543 vizualizări
Lipie cu ou, pui și guacamole – un mic dejun care ține de foame/ Poate fi luată și la pachet 23 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Huevos estrellados sau rotos / Ouă explodate sau rupte – o farfurie cinstită, cu cartofi prăjiți, ouă ochiuri și jamon spaniol 22 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Idei de cină | Supă cremă de legume și linte, cu arome orientale/ O rețetă gata în 10 minute, cu produse din conservă/ Rețetele Juanitei 21 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Idei de cină | Gnochi cu mix de ciuperci și lapte de cocos, un preparat simplu și exotic/ Rețetele Juanitei 20 ianuarie Redacția Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO: O cină spaniolă preparată de un bucătar amator/ Actorul Marius Florea Vizante, invitat la Rețetele Juanitei, pregătește paella del señorito 18 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei/ Tigaie caldă de hallumi – un prânz sau o cină fără carne, extrem de ușor de preparat/ Atunci când ți-e dor de aromele Greciei 17 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Șase piureuri pe care să le folosești drept garnitură sau să le consumi ca atare/ Există piure și dincolo de cartofi, unele chiar mult mai rafinate 16 ianuarie Ioana Costescu 1 comentarii 4317 vizualizări
Ceva dulce| Bomboane raw de banană cu cacao, cocos și nuci/ Fără zahăr/ Rețetele Juanitei 16 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 6182 vizualizări
Rețetele Juanitei: Mușchiuleț de porc, gătit rapid la cuptor, un preparat ideal când ai oaspeți 15 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei – Cartofi zdrobiți și preparați în cuptor, buni ca garnitură sau cu ceva brânză rasă ori usturoi deasupra 14 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 2702 vizualizări
Sos chimichurri, extrem de iute, rețeta tipic peruană, pentru a însoți o friptură de pui sau porc/ Ardeii din Peru sunt aproape la fel de picanți ca cei mexicani/ Rețetele Juanitei 14 ianuarie Ioana Costescu 1 comentarii
Rețetele Juanitei: Grătar mixt pentru toate gusturile/ Un prânz cu carne și legume, împreună cu familia și prietenii 12 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Pește cu fenicul caramelizat și sos de portocale/ Un prânz sănătos, gustos și cu un plating frumos 10 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce| Prăjitura londoneză – o combinație de blat, nuci și bezea, totul „lipit” cu gem/ Rețetele Juanitei 10 ianuarie Ioana Costescu 1 comentarii 15404 vizualizări
Rețetele Juanitei: Tocană de cartofi cu praz și măsline/ Vegetariană sau cu o bucată de porc, e la fel de gustoasă 9 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 1235 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei: Xató sau Xatonada, o salată lejeră cu gusturi de mare și pământ, un fel de mâncare din zona litoralului catalan 8 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Vinete în sos de soia/ După mesele îmbelșugate din ultimele zile avem nevoie de un prânz ușor 2 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii