VIDEO | Cât costă 500 de grame de înghețată făcută acasă / Bonus: 4 idei de înghețată de casă cu puține calorii 26 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4282 vizualizări
Sandwich delicios cu hummus, avocado, salată și semințe: un mic dejun echilibrat, nutritiv și rapid 26 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum congelezi corect căpșunile / Trei metode diferite pentru a le conserva 25 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2267 vizualizări
FOTO-VIDEO | Rețetele Juanitei / Varză umplută cu carne / Arată ca o sarma uriașă și are gust de sarmale, doar că este mai ușor de preparat 25 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1726 vizualizări
5 idei delicioase de dulceață de cireșe / Indiferent de variantă, este perfectă pe pâine prăjită, în prăjituri sau chiar alături de brânzeturi fine 25 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețete de french toast, foarte bogate în proteine / Ușor de preparat, aceste rețete sunt alegeri sănătoase pentru micul dejun 25 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 1966 vizualizări
Cum se face plăcinta cu ceapă, o emblemă culinară a insulei Mykonos/ Tradițional, se prepară cu brânză „tirovolia”, dar aceasta poate fi înlocuită cu brânză ricotta 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 5685 vizualizări
Supă de ouă: ce este și cum se prepară / Face parte dintre mâncărurile românești specifice Transilvaniei și Bihorului 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 6644 vizualizări
VIDEO | Înghețată cu ananas, busuioc și ulei de măsline / Desertul de vară inspirat din bucătăria italiană care poate fi un excelent digestiv 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Sandviș cu salată, bogată în proteine, dar… fără carne / Această salată delicioasă, de vară, este benefică pentru digestie și se prepară în doar 20 de minute 24 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Souffle de fasole verde/ Pufos, aerat, gustos, cu multe proteine, este o cină ușoară, dar mai complicat de preparat decât pare 23 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Top 10 idei simple de gustări tip „finger food”/ Delicioase și ușor de preparat, aceste gustări pot fi preparatul vedetă al petrecerilor 22 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Salată Chaat cu arahide și avocado / Este răcoroasă, cu arome citrice, excelentă pentru un prânz rapid într-o zi caniculară 22 iunie Redacția 0 comentarii 1243 vizualizări
Înghețată de cafea făcută în casă. Rețetă ușoară și rapidă, fără aparat de înghețată 22 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 24959 vizualizări
VIDEO | Coca de Sant Joan – prăjitura festivă a spaniolilor, solstițiul de vară și ritualurile soarelui/ Așa o poți prepara acasă 22 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1561 vizualizări
ABC în bucătărie | Secrete vechi (de la bunici spaniole) pentru ca supa cremă să iasă incredibil de gustoasă 21 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1318 vizualizări
Rețetele Juanitei | Salată tricoloră/ Ai nevoie de doar trei ingrediente: avocado, burrata ori mozzarella și roșii 21 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 23-29 iunie 21 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Pui Marengo, o rețetă de pui creată de bucătarul lui Napoleon după victoria asupra Imperiului Austro-Ungar pe teritoriul regiunii Piemonte din Italia de azi. Au folosite ingrediente disponibile în zonă și există și versiuni mai moderne 21 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 1282 vizualizări
Desert de vară: Cheesecake cremos cu mascarpone, căpșuni și fructe de pădure / Nu are nevoie de coacere și se face foarte rapid 21 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4734 vizualizări
Bagels cu făină de migdale și iaurt/ Deliciu fără gluten pentru un mic dejun sățios și nutritiv 21 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Kombucha cu ghimbir, alternativa perfectă pentru un cocktail sau mocktail sănătos / O băutură ușoară care te va răcori perfect 20 iunie Angela Sabău 0 comentarii 1158 vizualizări
5 idei de mâncăruri gustoase și nutritive pentru prânz, dacă vrei să slăbești / Toate aceste preparate au în comun simplitatea ingredientelor, densitatea nutritivă și echilibrul între macronutrienți 20 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 7571 vizualizări
Salam de biscuiți cu ganache de ciocolată/ Nu uita să pui și niște alune sărate pentru un mix de gusturi 20 iunie Redacția 0 comentarii
19 iunie, Ziua mondială a tapas-urilor: Sărbătoarea a fost lansată de Spania / 3 rețete simple de tapas de încercat acasă 19 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1278 vizualizări
Rețetele Juanitei | Bol de salată de cartof dulce cu ou și nu numai/ O cină complexă și sanătoasă, ușor de preparat 19 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Supă rece de avocado, rețeta perfectă pentru serile calde de vară / Cremoasă, răcoritoare și ușor de făcut, este supa care i-a cucerit pe toți la masă / Trei motive pentru care ar trebui să o consumi 19 iunie Angela Sabău 0 comentarii 1212 vizualizări
Cum prepari un cafè frappé cremos, răcoritor și revigorant în doar cinci minute. Ai nevoie doar de cafea rece, lapte, zahăr și gheață, opțional, frișcă 19 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2093 vizualizări
Frittata cu ciuperci și brânzeturi / O rețetă savuroasă și ușor de preparat, ideală pentru un mic dejun gustos și hrănitor 19 iunie Angela Sabău 0 comentarii 2476 vizualizări
ABC în bucătărie. Cât înseamnă în grame câte o lingură sau o linguriță din principalele alimente? 18 iunie Redacția 0 comentarii 5142 vizualizări
Rețetele Juanitei | Salată de vară cu andive, ouă fierte și nuci/ Asezonată cu vinegretă de muștar Dijon 18 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Castraveți covăsiți, pripiți sau murați la soare/ Durează între trei și cinci zile să obținem aceste murături de vară 18 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 5218 vizualizări
Înghețată vegană de căpșuni. E gata în doar cinci minute/ Delicioasă, ieftină și plină de nutrienți, această înghețată este fără zahăr sau îndulcitori 18 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 18744 vizualizări
Stăpânește arta ouălor poșate perfecte, cu această rețetă de mic dejun/De ce să faci ouă poșate și cum le poți servi, pentru a fi și mai hrănitoare 18 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 3458 vizualizări
Ce conține, de fapt, salata bulgărească? În România are ou și șuncă, dar rețeta originală e cu totul alta / Cum a fost creată în anii ’50 pentru turiști 17 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4259 vizualizări
Rețetele Juanitei | Ciorbă de legume, sfeclă și pui – un borș roșu care se poate găti cu sau fără carne/ Se servește cu o lingură de smântână și un ardei iute 17 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată cu fasole uscată și legume/ Ține de foame și poate fi luată la pachet/ Asezonăm doar înainte de a servi 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1860 vizualizări
Ajvar, un fel de zacuscă balcanică din ardei și vinete. Se poate prepara folosind și o friteuză cu aer cald 16 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 4691 vizualizări
Lemon curd: Rețeta cu sau fără ouă / Această cremă fină și delicioasă poate fi folosită la tartine, prăjituri, torturi sau cheescake 16 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 1290 vizualizări
Guacamole în doar cinci minute! / Rețete simple și ușor de preparat, sănătoase și bogate în proteine 16 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 11881 vizualizări
ABC în bucătărie. Cum se coace un bulb de usturoi întreg și la ce e bun apoi? 15 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 5086 vizualizări
Frunzele de viță de vie, mai mult decât un înveliș pentru sarmale: 7 idei delicioase de preparate de vară, de la rulouri cu brânză și ierburi aromatice la pesto sau frittata 15 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 13674 vizualizări
Latte alla portoghese, o variantă din Toscana, cu arome în plus, a celebrei creme de zahăr ars. Se prepară cu aromă de vanilie, cafea, cardamom, sau combinații ale acestora 15 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2782 vizualizări
Șase rețete răcoritoare și delicioase pentru un brunch relaxat acasă/ Ideale pentru zilele de weekend călduroase când vin prieteni sau rude în vizită 15 iunie Ioana Radu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cinci sosuri simple care pot fi folosite pentru salate, legume, carne și pește/ Dressing-uri cu gusturi mediteraneene perfecte pentru vară 14 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1098 vizualizări
Rețetele Juanitei | Cocârțău – resturi de mămăligă prăjite cu slană și brânză/ Ceva între o turtă și un bulz la tigaie 14 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 16-22 iunie 14 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 2185 vizualizări
Tartiflette, un preparat tradițional din bucătăria franceză, din cartofi, ceapă, bacon și brânză. Vara se poate servi cu o salată de roșii alături 14 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 8491 vizualizări
Pancakes cu mazare și iaurt, ideale la micul dejun sau ca gustare. Cu eventual adaos de parmezan sau cașcaval direct în compoziție 14 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Salsa cocktail, o delicatesă din gastronomia internațională ideală pentru pește, carne sau legume 13 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii