Omletă rapidă la air fryer / Rețetă simplă și versatilă pentru diminețile în care te grăbești 29 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Cină completă într-o singură tigaie / Shawarma cu paste orzo și salată mediteraneană / Condimentele Orientului într-un preparat simplu și aromat 28 iulie Ana Roman 0 comentarii
Rețetă inedită pentru grătar: Pui glazurat cu cola, între inspirație asiatică și gust american / Un preparat dulce-picant, cu sos de soia și lime, perfect pentru grătarele de vară 28 iulie Angela Sabău 0 comentarii 3146 vizualizări
Ovăz cu piersici și cremă, pregătit de seara / Un mic dejun delicios ca un desert și sănătos ca un preparat dietetic 28 iulie Ana Roman 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum folosești integral o lămâie: zeamă, coajă și chiar sâmburii 27 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Spaghete cu ciuperci, spanac și ricotta / O cină reconfortantă și simplă, cu doar cinci ingrediente 27 iulie Ana Roman 0 comentarii
Sarikopites, plăcintele spiralate din Creta care combină brânza proaspătă cu mierea și scorțișoara / Sunt inspirate de „sariki”, o eșarfă răsucită pe care bărbații o poartă în mod tradițional în jurul capului 27 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce înseamnă să „sotezi” și de ce nu e același lucru cu a prăji 26 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Somon la cuptor cu bok choy și orez brun – totul într-o singură tavă / O cină sănătoasă, rapidă și plină de savoare, perfectă după o zi agitată 26 iulie Ana Roman 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 28 iulie – 3 august 26 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
5 ceaiuri reci pe care să le faci acasă în mai puțin de 10 minute / Combinații cu ceai verde, rooibos sau ceai de mușețel 26 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Mic dejun libanez: omletă, hummus, sos de iaurt și lipie caldă / E perfect pentru o dimineață de weekend sau pentru un brunch cu familia 26 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pulpe de pui crocante și broccoli, sos de lămâie și muștar / Un prânz rapid și sănătos, cu 24 de grame de proteine per porție 25 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetă simplă pentru mic-dejun: Mini-tarte cu roșii / Crocante, aromate și ușor de pregătit / Sunt gata în 30 de minute 25 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Fasole cu curry în stil thailandez, o rețetă simplă și gustoasă / Ideală pentru o cină ușoară și sănătoasă 24 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Salată cu pui și legume crocante, un preparat cu sos dulce-picant / Ideală pentru prânz rapid și ușor, dar consistent 24 iulie Ana Roman 0 comentarii
Paste la tigaie cu pui, spanac, lămâie și parmezan / O cină delicioasă, pe care toți o vor îndrăgi / E gata în doar 30 de minute 23 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Mic dejun simplu, dar spectaculos: Tartar cu roșii, un preparat de vară plin de savoare, perfect în zilele caniculare 23 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă de tortilla sau supa aztecă – rețeta mexicană adaptată la gusturile (și ingredientele) europene 22 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Gratin de dovlecel și năut – simplu, gustos și hrănitor, perfect pentru o cină (aproape) vegetariană sau o garnitură savuroasă 21 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
O idee inedită cu cuburi de pepene în congelator, cel mai creativ desert al verii, cu ciocolată și fistic 21 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sandviș cu prosciutto și smochine, brânză Brie și rucola. O idee de mic dejun care poate fi și un prânz la pachet sau o cină rapidă 21 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum se pot folosi semințele și coaja de pepene galben, în loc să le arunci. De la adaosuri pentru salate și lapte vegetal, la dulceață și murături 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 19238 vizualizări
VIDEO | ABC în bucătărie | Prăjește ușor și rapid peștele cu câteva trucuri simple/ Durează câteva minute tot procesul și vei obține un file suculent cu crustă crocantă 20 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată cu cartofi în stil german/ Crenvurștii, maioneza și ceapa nu trebuie să lipsească pentru un gust autentic 20 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Ciuperci Portobello umplute în stil Caprese / Un prânz delicios, ușor și numai bun pentru o duminică în familie 20 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Înghețată de pepene fără aparat de făcut înghețată, în două versiuni, cremoasă și light. E nevoie de doar patru ingrediente și un congelator 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 1729 vizualizări
Brunch de duminică la iarbă verde sau direct pe plajă: tot ce poți să adaugi între mai multe felii de pâine în afară de ceea ce știi deja 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum alegi un pepene galben perfect/ BONUS – Combină pepenele și cu alte alimente 19 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 11340 vizualizări
Combinații de fructe și proteine pentru un prânz sau o cină estivală pentru care nu trebuie să gătești nimic 19 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 21-27 iulie 19 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Piersici coapte pe tigaia grill, cu iaurt și miere. Un mic dejun de miezul verii fără gluten, cu fructe de sezon într-o versiune inedită 19 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Salată de dovlecei cu iaurt, usturoi și nuci / Un preparat răcoritor din bucătăria turcească 18 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Burrito cu ouă, brânză și spanac, un mic dejun hrănitor, pe care merită să-l prepari din timp / Poate fi păstrat luni de zile în congelator 18 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cocktail de creveți, considerat un preparat „de modă veche”, poate fi reinterpretat pentru a obține o gustare irezistibilă, cu ingrediente de bună calitate 17 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 1007 vizualizări
Caracatița – ingredient inedit pentru sarmale într-un restaurant de la poalele Tâmpei/Chef restaurant: Luăm în serios orice provocare 17 iulie Ioana Radu 0 comentarii
Leguma ideală pentru hidratarea corpului în perioada verii: 5 salate din castraveți cu dressing fresh | Rețetele Juanitei 17 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Tartă italiană cu pepene roșu, „regina” deserturilor din această vară 17 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Un mic dejun cu gust de desert / Overnight oats cu crumble de fructe de pădure, o combinație sățioasă și gustoasă 17 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Ciupercile ajută la combaterea oboselii datorate căldurii/ Cinci rețete pentru a vă bucura de beneficiile acestor minunate legume/ În plus au și puține calorii 16 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cinci rețete de înghețată de casă / Ingredientele sunt sănătoase și extrem de accesibile: de la iaurt grecesc la banană, căpșuni și avocado 16 iulie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supa rece (gazpacho) se poate prepara în multe feluri/ Iată 10 rețete care includ legume (și fructe) care te vor surprinde, dar te vor ajuta și să te răcorești în zilele de caniculă 15 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Budincă de ovăz cu brânză și afine: Desertul care poate fi transformat rapid în mic dejun / Se poate consuma caldă sau rece 15 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | „Ton” din pepene roșu, o rețetă vegană ce îți satisfice pofta de sushi / Este un preparat delicios, cu un gust surprinzător, foarte asemănător cu tonul adevărat 14 iulie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ovăzul nu înseamnă doar fulgi. Budincă din făină de ovăz și lapte pentru micul dejun, preparată pe flacără sau la microunde 14 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum conservăm vinetele pentru iarnă / Există mai multe metode: fie prin congelare, fie prin conservare în borcane sau chiar prin deshidratare 13 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Platou de duminică | Gustărele – tapas, dacă vrem să intrăm în atmosfera de vacanță iberică 13 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 2329 vizualizări
Ce este un parfait și cum se prepară? A fost creat în Franța dar reelaborat de americani într-o versiune mai simplă, fără ouă și fără congelare 13 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 8571 vizualizări
Cum faci deserturi fără zahăr care chiar să le placă copiilor / Nutriționistul G4Food îți prezintă 3 rețete testate 13 iulie Tania Fântână 0 comentarii 15973 vizualizări
5 idei de mic dejun sub 300 de calorii: de la iaurt grecesc cu fructe și migdale la omletă light cu legume 13 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii