Rețetele Juanitei | Supă vegetariană cu linte, legume și paste/ Merge și rece și caldă, este un preparat gustos și complet din punct de vedere nutritiv/ În plus, este perfectă pentru ultima zi din acest post 14 august Ioana Costescu 0 comentarii 4552 vizualizări
Ce este silken tofu, ce are diferit față de tofu obișnuit și cum se folosește în bucătărie 14 august Laura Soare 0 comentarii
Friptură de vită cu piper și sos de vin roșu / Un prânz delicios și rafinat, un adevărat răsfăț culinar 14 august Ana Roman 0 comentarii
Mic dejun răcoritor de vară: de la iaurt cu mango și curmale uscate, la fructe de sezon și combinații revigorante 14 august Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum fierbem corect porumbul dulce. Greșeala care îl face fad și tare 13 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Orez cremos cu ciuperci și sfeclă roșie/ Spaniolii îi spun „caldoso”/ Îl poți prepara ca pe un pilaf de-al nostru românesc, cu carne sau de post, ori îl poți transforma într-un risotto italian 13 august Ioana Costescu 0 comentarii
Toate aromele cu care putem face și mai bun un suc de roșii preparat în casă – de la ceapă sau usturoi la ierburi aromatice. Cum și când se adaugă pentru nu risca să fermenteze 13 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Bagels de casă, ideali pentru micul dejun / Sunt o alternativă delicioasă la chifle sau pâine 13 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Salată de vinete cu ardei copți și năut / O rețetă de vară, ușoară, numai bună pentru o cină fără carne, dar cu aport de proteine 12 august Ana Roman 0 comentarii
Supa de răstăuțe pârgălite, gătită ca în Ardeal / Bunicile sau mamele noastre o preparau în special în post, fiind o supă ușoară și fără carne 12 august Angela Sabău 0 comentarii
FOTO | Omleta cu cartofi chips inspirată de celebrul chef spaniol Ferran Adrià/ Rețeta, povestea și … câteva recomandări despre consumul de ouă 12 august Ioana Costescu 0 comentarii 13100 vizualizări
Vinete umplute cu carne, gratinate la cuptor. O idee de cină inspirată din gastronomia mediteraneană dar sunt rețete similare și în cea turcă 11 august Mihaela Găneț 0 comentarii 12392 vizualizări
VIDEO | De la Sarmale la Tapas | Migas de pan, echivalentul spaniol al mămăligii românești/ Se prepară în zilele ploioase, când nimeni n-are chef de ieșit după pâine proaspătă 11 august Ioana Costescu 0 comentarii 2602 vizualizări
ABC în bucătărie. Cum și cu ce se poate înlocui smântâna în rețete, în funcție de tipul de preparat 10 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Escalop de pui cu dovlecei rași, într-o singură tigaie. O idee de cină simplu de preparat dar foarte apetisantă, care merge și la prânz 10 august Mihaela Găneț 0 comentarii 14089 vizualizări
Smoothie răcoritor din lapte de cocos și banane, un mic răsfăț de weekend/ Un frappé tropical ideal pentru mari și mici – nu conține zahăr adăugat 10 august Mihaela Găneț 0 comentarii
E timpul porumbului proaspăt. În afară de cel copt sau fiert, putem prepara din boabe o budincă la cuptor, ideală la micul dejun 10 august Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Fierbere, poșare sau gătire la aburi? Cum alegi metoda potrivită în bucătărie 9 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Spanac cu ouă , o rețetă savuroasă de brunch sănătos / Rapid de făcut, perfect pentru o masă ușoară de vară 9 august Angela Sabău 0 comentarii
Pui lipicios cu lămâie, morcovi și caju / Rețeta care te va face să îți placă puiul chiar mai mult decât până acum 8 august Angela Sabău 0 comentarii
Sandviș cu ou și avocado pentru un mic dejun special / Este sățios și plin de arome, ca să-ți începi ziua perfect 8 august Angela Sabău 0 comentarii
Combinații interesante alături de piept de pui în tigaia grill, în trei variante de salată ca fel unic estival: cu mango, piersici sau struguri 7 august Mihaela Găneț 0 comentarii 5147 vizualizări
Ardei umpluți în versiune creativă, cu o compoziție de cartofi, brânzeturi și bacon. O altenativă la cei cu carne sau vegetarieni, în stil napoletan 7 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Mic dejun rapid, răcoros și potrivit pentru miezul verii. Tartine proteice, cu cremă de ricotta și ton 7 august Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce înseamnă „mise en place” și cum te ajută să gătești mai repede 6 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Chiftele de roșii: Rețeta tradițională grecească din Santorini / Află cum se fac celebrele ntomatokeftedes, pas cu pas 6 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Gelatină de pepene sau gelo di melone, desertul rafinat al lunii august la care sicilienii nu renunță niciodată după masă sau înainte de culcare 6 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Frittata cu mazăre, o idee de mic dejun echilibrat, proteic dar plin de fibre și ușor de preparat. Este foarte bună și rece, preparată seara 6 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Chiftele de vinete, aromate, delicioase, economice și ușor de făcut. Compoziția poate fi completată cu ton sau cu brânzeturi, după preferințe 5 august Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | De la Sarmale la Tapas | Plăcintă cu brânză și cozonac cu un milion de vizualizări / Cum a cucerit „La Flory în Bucătărie” YouTube-ul / „Nu mă aranjez special pentru filmări. Cu cât ești mai natural și vorbești pe înțelesul tuturor, cu atât ești mai aproape de oameni” 5 august Ioana Costescu 0 comentarii
Southern pickles sau murături dulci-acrișoare din coajă de pepene roșu. Ce altceva mai putem face cu ele: de la stir fry la coaja de pepene confiată 5 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Ardei umpluți în stil napoletan, fără carne dar plini de arome mediteraneene: vinete, măsline, brânzeturi și miez de pâine în loc de orez 5 august Mihaela Găneț 0 comentarii 37415 vizualizări
Mic dejun ca în Ungaria: patru rețete tradiționale care merită încercate / De la pâine prăjită dată prin ou la lekvaros bukta 5 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum poți face oțet aromatic pentru salate, folosind condimente, fructe sau ierburi aromatice de sezon. Ce fel de oțet e preferabil? 4 august Mihaela Găneț 0 comentarii
10 idei de cină bogată în fibre: rețete ușoare care îți fac bine și țin de foame / De la supă cremă de linte roșie cu ghimbir și morcov la cartofi dulci copți umpluți cu fasole roșie și salsa de avocado 4 august Ingrid Georgescu 0 comentarii 24209 vizualizări
Salată de fasole neagră cu conținut ridicat de proteine / O opțiune vegetală, hrănitoare și ușor de pregătit pentru prânz sau cină 3 august Angela Sabău 0 comentarii
6 alimente pe care, cel mai probabil, nu știai că le poți găti la grătar / Pepenele verde, mămăliga, avocado sau salata verde se află pe listă 3 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Budincă cu șuncă și broccoli / O rețetă ușoară, pregătită cu o seară înainte și coaptă dimineața pentru un mic dejun hrănitor 3 august Angela Sabău 0 comentarii 1198 vizualizări
ABC culinar | Șase alimente pe care nu ar trebui să le congelezi / Iată și ce alimente necesită efort suplimentar pentru a fi congelate corect 2 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 4 – 10 august 2 august Ioana Costescu 0 comentarii
Ce gătești rapid cu carne tocată? 5 idei de preparate pe care se le încerci vara aceasta, de la chiftele la cuptor la ardei umpluți 2 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Un apetisant tort de pepene ca să marcăm împreună mâine Watermelon Day. E nevoie doar de frișcă și mici adaosuri și desertul e gata 2 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Toast cu ricotta, piersici și prosciutto / Un mic dejun savuros, rapid, ce combină gustul dulce și sărat 2 august Angela Sabău 0 comentarii 1413 vizualizări
VIDEO/ Matcha cloud cu apă de cocos și gheață, băutura verii devenită virală pe rețelele de socializare, cu sau fără lapte 1 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetă reinterpretată: „Caviar” de vinete, deliciul verii inspirat din bucătăria franțuzească și balcanică 1 august Ingrid Georgescu 0 comentarii 35566 vizualizări
Cinci idei de salată rece de orez pentru o cină de vară apetisantă. Cu pește, cu pui, cu mozzarella și pesto, vegană sau cu influențe orientale 31 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să toci corect ceapa șalotă / În ce rețete o poți încorpora cu succes, pentru un gust mai bun, și cum se păstrează sau se congelează ceapa șalotă 30 iulie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Pepene roșu pe grătar este noutatea verii: cu brânzeturi și ardei picant ca cină, cu ciocolată sau înghețată ca desert, mai ales dacă îl lăsăm să se caramelizeze mai mult 30 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un mic dejun colorat și savuros din pâine prăjită cu ardei copți dulce-acrișori și cremă de brânză feta 30 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cea mai simplă și rapidă supă minestrone. Rețeta perfectă pentru cei care vor să slăbească / Este excelentă mai ales în sezonul cald 29 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii