Rețetele Juanitei: Supă de dovleac copt, crutoane de pâine cu usturoi și semințe. Ne pregătim pentru Halloween 5 octombrie Redacția 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 7-13 octombrie. Rețete cu produse de sezon 5 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce/Papanașii prăjiți cu smântână și dulceață, cel mai popular desert românesc/Nu este restaurant care să nu servească la desert papanași 5 octombrie Redacția 0 comentarii
Nutella homemade? Cremă de ciocolată tartinabilă care se apropie de gustul și textura cunoscutei creme din comerț. Merge pe pâine, în clătite sau la tort 5 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Omletă bogată în fibre și proteine. O rețetă sănătoasă pentru un mic dejun energizant / Ai nevoie de ouă, spanac, ardei și fulgi de ovăz 5 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Paste alla carcerata. Rețetă ultrarapidă cu sos din cârnați, suc de roșii, ceapă și smântână 4 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 4221 vizualizări
Supa cremă de sfeclă, „vedeta” meselor sănătoase. Cum să o prepari acasă rapid și ușor 4 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Clătite din făină de năut. Umplute cu ciuperci și apoi gratinate la cuptor. Rețetă ușoară, dar apetisantă / Bune de luat la pachet sau de savurat în weekend 4 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce: Cheesecake clasic cu smântână/Rețeta tradițională, cu coacere în baie de abur 4 octombrie Redacția Angela Sabău 0 comentarii
Fulgi de ovăz cu lapte și pulpă de dovleac, totul îndulcit cu banană coaptă. Mic dejun rapid și echilibrat 4 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Clasica friptură de porc la tavă, ceafă și coaste pe pat de legume. Lăsată la cuptor 6 ore, o tai cu furculița 3 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Conserve de toamnă. Hrean la borcan. Când cureți și razi hrean îți trece și sinuzita 3 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 4328 vizualizări
Cină rapidă și plină de arome: Piept de pui la cuptor cu sos de lămâie și usturoi / Acest preparat este ideal pentru serile aglomerate, când vrei să savurezi o masă echilibrată fără eforturi mari 3 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4045 vizualizări
Idee pentru masa de seară. Orez cu dovleac și parmezan ras. Cum altfel mai putem găti și consuma dovleacul? 2 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 4890 vizualizări
Chec fără zahăr, cu banane și cacao/Ușor și sănătos, acest desert are nevoie doar de câteva ingrediente 2 octombrie Redacția 0 comentarii 28906 vizualizări
Rețetele Juanitei: Compot din fructe de toamnă, ușor de făcut și fără zahăr. Scorțișoara din el potențează senzația de dulce 2 octombrie Redacția 0 comentarii 1307 vizualizări
Rețete superușoare. Ardei umpluți cu cartofi, brânzeturi și ierburi aromatice. Combinație vegetariană bună și la pachet 1 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Borș de curcan cu legume și verdețuri, numai bun pentru o zi de toamnă. Puneți toate legumele care vă plac și mult leuștean 1 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Prăjitura cu fulgi de ovăz, fără zahăr, poate fi un desert, sau chiar un mic dejun gustos și sănătos 1 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii 27942 vizualizări
„Comfort food” într-un mediu post-apocaliptic: Un bucătar voluntar a prezentat imagini cu puii afumați pregătiți pentru militari ucraineni / Delicatesa, gătită aproape de linia frontului în Donețk / Cu ce marinează olandezul carnea? 1 octombrie George Mănescu 0 comentarii
Salată Caesar cu sos de anșoa/Rețeta care îi asigură savoarea pentru care este cunoscut acest preparat 30 septembrie Angela Sabău 0 comentarii
Gustări rapide cu care să rezolvi o cină sățioasă. Au un pic din toți nutrienții vitali. Legume, proteină, grăsimi, amidon 30 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cotlete de porc, cu miere și usturoi: O cină rapidă și delicioasă 29 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Plăcintă rapidă cu brânză, varianta sărată. Cu un pachet de foitaj din magazin o bagi în 5 minute la cuptor. E bună și de pachet pentru prânz 29 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Desertul de duminică: Chec cu dovlecei și cacao, rețetă ca la mama acasă 29 septembrie Redacția 0 comentarii
Prânzul de duminică: Pui parmentier – caserolă la cuptor din carne de pui între două straturi de piure de cartofi cu brânzeturi 29 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 19127 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 30 septembrie – 6 octombrie. În această săptămână, un meniu ovo-lacto vegetarian cu legume de sezon 28 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 7473 vizualizări
Chifteluțe de somon cu salată cremoasă de castraveți: O rețetă gustoasă și sănătoasă, pentru prânz sau cină, gata în doar 30 de minute 28 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ardei umpluți ca la mama acasă/Rețeta ardelenească pe care o preparau și bunicile nostre, pe vremuri 27 septembrie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Hamsii proaspete, gata în 10 minute în airfryer. Se vindeau în piață ca pâinea caldă 27 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 2931 vizualizări
Pastele de vineri seara. Pasta, patate, provola – o rețetă rapidă de paste cu cașcaval și cartofi de inspirație napoletană 27 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Mic dejun de duminică: mug cake rapid, la microunde. O rețetă cu mere în compoziție, fără zahăr adăugat. Sau, în loc de mere, dovleac, pere, banane 27 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ovăz decorticat, merge și dimineața dar cel mai bine la prânz și cină. Cum se prepară și cu ce îl putem combina pentru o masă completă 27 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 10479 vizualizări
Cină cu tăiței de dovlecel, pesto și pui/Rețetă ușoară, pentru o masă de seară ușoară, săracă în carbohidrați 26 septembrie Redacția 0 comentarii 3288 vizualizări
Doodle-ul interactiv 25-26 septembrie dedicat floricelelor de porumb. Îl poți juca singur sau să provoci alți competitori 26 septembrie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Zacuscă de ciuperci. O conservă de toamnă cu gust de pădure. Cea mai bună este din hribi, dar în general se face din „champignon” 26 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Combinația nr. 1 pentru micul dejun care ajută sănătatea cerebrala. Nu trebuie să prepari nimic, doar să le amesteci 26 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1464 vizualizări
Rețete pentru studenți. Cartofi cu ardei și măsline într-o singură tigaie. Pe post de garnitură sau de mâncare de post 25 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei. Flan de huevos îi zice spaniolul, dar mama a făcut dintotdeauna cremă de zahăr ars. M-am bucurat să regăsesc în Spania desertul copilăriei 25 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Rețete de salată a la russe cu puține calorii. Mai multe variante, bune pentru cină, prânz la pachet sau când ai musafiri 25 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum faci năut crocant rapid, în tigaie, cu condimente după preferințe. Cea mai simplă și de succes idee pentru orice masă a zilei 24 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1087 vizualizări
Rețetele Juanitei. Vichyssoise, cea mai rafinată supă cremă. Am ”furat” rețeta lui Martin Berasategui 24 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețeta din Cipru cu care îi vei da gata pe toți membrii familiei: Ceapă umplută cu carne tocată / Ingredientele necesare pentru 8 porții 24 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1903 vizualizări
Trei idei de fulgi de ovăz cu ou la micul dejun. Merg împreună? Cum le putem combina? 24 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 19933 vizualizări
Garnituri vegetale: Trei rețete rapide cu varză de Bruxelles sotată. O variantă cu bacon și două variante de post 24 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 2537 vizualizări
Rețetă rapidă și sănătoasă, pentru prânz, cină sau pachețel: În 10 minute ai gata o delicioasă tocăniță de ciuperci cu ouă poșate, plină de vitamine și minerale 23 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Ghiveci cu linte și legume. Adăugăm proteină vegetală și transformăm ghiveciul clasic într-o mâncare completă. Îl poți lua și la pachet 23 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cele mai proteice clătite pentru masa de dimineață. Asigură circa jumătate din necesarul zilnic 23 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 23 – 29 septembrie 22 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Spaghetti cu sos crud din pătrunjel și alte ingrediente mediteraneene, inventat de actrița Sophia Loren 22 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii