Ce este mascarpone și care este istoria ei. Cum o poți prepara rapid la tine acasă din două ingrediente pe care le ai în frigider 31 octombrie Otilia Ignat 0 comentarii 50317 vizualizări
Cina de Halloween/Plăcinta ciobănească ornată cu fantome înfricoșătoare/O cină specială pentru copii, gustoasă și amuzantă 31 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Prânzul horror/Spaghete monster cu ton, sos și ou fiert/Pe lângă că arată înfricoșător, sunt și delicioase și ușor de făcut, iar copiii se vor distra copios 31 octombrie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce | „Un desert de groază” perfect pentru Halloween: Banane înghețate în formă de fantomă / Rețeta este rapidă, cu doar patru ingrediente la îndemână și perfectă pentru a impresiona copiii și nu numai! 31 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum să folosești resturile de mâncare din frigider pentru a alcătui un meniu sănătos. Ce poți face cu legumele care nu mai sunt așa de proaspete, cu o bucată de carne rămasă din ciorbă sau cu brânzica de casă ce stă să expire / Recomandările nutriționistului Tania Fântână 31 octombrie Tania Fântână 0 comentarii 2101 vizualizări
10 idei inedite pentru un mic dejun tematic de Halloween: Fantome din pancakes, toast-ul păianjen sau smoothie de vampir 31 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum se prepară cea mai simplă bază aromatică mirepoix, utilă în mare majoritate a preparatelor. Ce alte fonduri aromatice se mai folosesc 30 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1523 vizualizări
Idei pentru cină. Fileuri de merluciu cu măsline, preparat rapid într-o singură tigaie 30 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 2209 vizualizări
Rețetă de pui italiană tradițională. Pollo alla cacciatora, un preparat ideal pentru prânz dar merge și la cină 30 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 4701 vizualizări
Prăjitura turnată cu brânză, rețeta clasică/Poate fi îmbunătățită cu fructe și tot rămâne ușor de dus la birou 30 octombrie Redacția 0 comentarii 20029 vizualizări
Idei de mic dejun rapid. Sandvișul Montecristo, cu brânză și șuncă, dar trecut prin ou și apoi prin unt în tigaie, precum frigănelele. Americanii pun în el resturi de la curcanul de Thanksgiving 30 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
O idee de cină ușoară, rapidă, gustoasă. Legume sotate servite cu paste cu brânzeturi și, eventual, salată verde. Toți nutrienții într-o singură farfurie 29 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 6290 vizualizări
Trucul unui faimos șef spaniol care transformă orice bulion din magazin într-un sos de roșii rafinat/ Rețeta lui Ferran Adrià 29 octombrie Redacția 0 comentarii 5720 vizualizări
Rețetele Juanitei: Porc cu gutui. Porcul este gătit slow, iar gutuia crocantă. Aroma din bucătărie, de neegalat 29 octombrie Ioana Costescu 1 comentarii
Ceva dulce | Prăjitură rapidă cu prune/Un desert de toamnă care iese din tipare și e absolut delicios 29 octombrie Redacția 1 comentarii 13586 vizualizări
Cum să incluzi corect dovleacul în dieta de toamnă. Recomandări de la nutriționistul Tania Fântână: „Este o alegere excelentă pentru cei care vor să slăbească, deoarece poate fi folosit în diverse rețete dulci și sărate, fără a adăuga multe calorii” 29 octombrie Tania Fântână 0 comentarii
Budincă de chia cu scorțișoară și mere/Un mic dejun care îți va asigura necesarul de proteine și fibre pentru o bună parte din zi 29 octombrie Redacția 0 comentarii 15994 vizualizări
Un restaurant care plutește la suprațafa apei printre fjordurile norvegiene. La Iris se ajunge doar cu barca, iar meniul are 18 feluri pe durata a 6 ore 28 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mănânci la cină? Ce ai zice de sushi preparat acasă? Trei rețete pe care le poate face oricine, inclusiv una potrivită pentru vegetarieni / Surplusul, bun de luat la pachet a doua zi 28 octombrie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juantei: Ciorbă falsă de burtă. Ovo-lacto-vegetariană și super gustoasă. Nici nu zici că e de ciuperci 28 octombrie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce | Bomboane din curmale și fistic, fără niciun strop de zahăr adăugat. Această rețetă rapidă și simplă îmbină dulceața naturală a curmalelor cu aroma ușor sărată a fisticului 28 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2414 vizualizări
10 idei de mic dejun pe care îl poți mânca acasă, dar îl poți lua și la pachet, la birou 28 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2941 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 28 octombrie – 3 noiembrie. Zile cu dovleac și Halloween 27 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 3999 vizualizări
Peltea de gutui: Arome și culori de toamnă într-un borcan de gusturi dulci-amărui 27 octombrie Redacția 0 comentarii 13455 vizualizări
Pui cu cartofi și maioneză pilpelchuma pentru o cină deosebită/Pasta libaneză folosită la această maioneză va aromatiza intens puiul 27 octombrie Redacția 0 comentarii 1885 vizualizări
ABC în bucătărie: Cum să coaceți sfecla roșie, fără a pierde nutrienții esențiali 27 octombrie Ingrid Georgescu 1 comentarii 1375 vizualizări
Prânzul de duminică. Paste cu ciuperci și cârnați proaspeți. Versiune simplă sau la cuptor, cu mai multe variante 27 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce | Prăjitură pe bază de făină integrală cu mere și scorțișoară, bună de luat și la birou, la pachet / Are puține calorii și se face super-ușor 27 octombrie Redacția 0 comentarii 16070 vizualizări
Clătite cu cacao și cocos în compoziție, umplute cu ricotta și unt de arahide. Mic dejun proteic ușor dulceag dar fără zahăr 27 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum să integrezi avocado în mesele principale ale zilei, fără să te plictisești de el: De la mic dejun nutritiv la salate hrănitoare și deserturi sănătoase 26 octombrie Redacția 0 comentarii 9499 vizualizări
ABC în bucătărie. Cum se face supa limpede de legume utilă în foarte multe preparate și rețete 26 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sfântul Dumitru, sărbătorit pe 26 octombrie: Cinci idei de rețete rafinate cu care să îți surprinzi oaspeții în această zi de sărbătoare / Supă cremă de ciuperci cu trufe, rulouri din piept de rață cu sos de portocale și o plăcintă gustoasă cu mere și nuci 26 octombrie Redacția 0 comentarii
Minestrone, supa cu 1.000 de rețete și o istorie de 2000 de ani: Ce este, de unde provine și cum să o prepari cu legume de sezon 26 octombrie Otilia Ignat 1 comentarii 1139 vizualizări
Ceva dulce | Ți-e poftă de un desert, dar nu ai mixer? Nicio problemă! Trei rețete delicioase pe care le poți pregăti rapid, fără să ai nevoie de echipamente sofisticate 26 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Mic dejun sănătos și fără zahăr pentru o zi de sâmbătă: Budincă de chia cu fructe de pădure 26 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Paste cu sos de roșii cu ton. Una dintre cele mai rapide rețete dar cu efect garantat. Aromate, gustoase, sănătoase, rapide, economice 25 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 7920 vizualizări
Idee pentru masa de prânz. Pulpe de pui cu struguri și rozmarin. Multe arome și gust vag dulce-acrișor 25 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1022 vizualizări
Ceva dulce | Chec cu pere și cacao, un desert rafinat dar ușor de făcut, potrivit și pentru weekend 25 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 13762 vizualizări
Mic dejun de inspirație mexicană/Legume, brânză, bacon și ouă, pentru o masă sățioasă de început de zi 25 octombrie Redacția 1 comentarii
Strugurii nu sunt doar desert. Rețete de mâncare cu struguri, mai vechi și mai noi. Combinații cu carne, pește, brânzeturi, orez, sau în salate, de experimentat toamna 24 octombrie Mihaela Găneț 1 comentarii 1572 vizualizări
Dulceață de ceapă? Un preparat gourmet, alături de un platou cu brânzeturi. Creează un contrast perfect și le pune în evidență 24 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 2665 vizualizări
Tot ce poți să faci cu o conservă de ton. De la cele mai simple sandvișuri la rețete pentru prânzul de duminică 24 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 22012 vizualizări
Piept de pui cu sparanghel / O cină ușoară și sănătoasă, plină de arome delicioase / E perfect și pentru pachetul de a doua zi la birou 24 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Papricaș de pui, preparat la multicooker sau pe aragaz/Rețeta ungurească poate fi adaptată la noi metode de gătire 24 octombrie Angela Sabău 2 comentarii 6561 vizualizări
Ceva dulce | Brioșe de banană fără făină sau zahăr, din doar trei ingrediente / Rețetele Juanitei 24 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 3115 vizualizări
Cum prepari cel mai bun shakshuka pentru micul dejun/Ouă poșate, sos de roșii picant, o rețetă ce poate fi gătită oricând ți-e foame 24 octombrie Angela Sabău 0 comentarii 3084 vizualizări
Pulpe de pui dezosate cu spanac și anghinare pentru cină/Combinația cu trei feluri de brânză creează un sos bogat, fin, cu textură mătăsoasă 23 octombrie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei/ Patatas a la Riojana sau cartofi cu cârnați/ Spaniolii spun că având la pachet această mâncare poți merge până la capătul lumii și nu vei suferi de foame 23 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 1400 vizualizări
Ceva dulce | Crema de unt, numai bună de ornat brioșe, biscuiți sau pișcote/Bonus: rețetă rapidă de brioșe 23 octombrie Redacția 0 comentarii