VIDEO | Rețetele Juanitei | Tocană de toamnă cu legume din belșug și fasole/ Fiartă la foc mic să se îmbine aromele 2 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 6168 vizualizări
Cinci rețete de supe care te vor ajuta să slăbești / Sunt preparate cu legume de toamnă, pentru o masă sănătoasă și hrănitoare 2 octombrie Angela Sabău 1 comentarii 30185 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei/ Ouă jumări, cel mai simplu și mai rapid mic dejun/ Batem ouăle direct în tigaie 2 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 6481 vizualizări
O ingineră în industria alimentară avertizează asupra unei greșeli pe care o fac mulți oameni atunci când gătesc paste: „Nu folosește la nimic” 1 octombrie Ioana Radu 0 comentarii
ABC în Bucătărie | Trucuri pentru a obține cea mai bună zacuscă pentru iarnă / În mod ideal, vinetele se coc pe grătar, iar ceapa ar trebui călită la foc mic 1 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ce gătim în luna octombrie/ Legume și fructe de sezon și rețete care încălzesc corpul și sufletul/ Împotriva asteniilor de toamnă mâncarea joacă un rol important 1 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cremă tartinabilă cu brânză, curry și curmale/ O gustare dulce sau sărată bună la orice oră 30 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 1191 vizualizări
Supa-cremă de ciuperci, alegerea perfectă a sezonului de toamnă 30 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Am încercat să prepar o cremă în stil Nutella din ingrediente mai sănătoase, exclusiv vegetale: o bază de boabe de năut, cacao, banane, unt de arahide, miere, făină de migdale. Iată ce a ieșit 29 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 11060 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei/ Plăcintă cu mere și dovleac copt, scorțișoară și aluat de foietaj gata preparat/ Se face repede, este delicioasă și nici nu are nevoie de zahăr adăugat 29 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 1347 vizualizări
Te-ai gândi că banalii cârnați pot fi integrați și în alte rețete în afară de fasole sau varză? Ce ai zice de o porție de vinete umplute cu cârnați? Rețeta pas cu pas 29 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | De ce nu este bine să spargi oul direct în mâncarea pe care o prepari/ Riscuri la care te expui 28 septembrie Ioana Radu 0 comentarii
Cinci rețete delicioase cu dovleac pentru a aduce pe masă aromele de sezon/ Dovleacul are puține calorii, este bogat în fibre, vitamine și antioxidanți și susține imunitatea 28 septembrie Ioana Radu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să frăgezești carnea prea tare. Trucuri și sfaturi care nu dau niciodată greș 27 septembrie Ioana Radu 0 comentarii 26376 vizualizări
Rețeta care a cucerit internetul: Dovlecel Spaghetti la cuptor cu brânză feta și roșii, preparatul perfect pentru o cină ușoară și gustoasă 27 septembrie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 29 septembrie – 5 octombrie 27 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Zece preparate cu avocado, sănătoase, rapide și delicioase/ Avocado este unul dintre cele mai versatile și mai la modă ingrediente alimentare 27 septembrie Ioana Radu 0 comentarii 22935 vizualizări
Trei idei delicioase de mic dejun cu smochine: de la toast de brânză de capră cu smochine proaspete la terci de ovăz cu smochine caramelizate 27 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2883 vizualizări
VIDEO – FOTO | Rețetele Juanitei | Salata Cobb, salata completă care a fost inventată la Hollywood/ Jennifer Aniston o cerea zilnic în timp ce filma serialul Friends 26 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
O tartă de ciocolată fără gluten, cu dovlecei rași în compoziție în loc de făină. Un desert cu nivel caloric mai redus dar la fel de apetisant 26 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 8830 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei | Clasica supă de dovleac, într-o variantă cosmetizată, cu cartof dulce, porumb fiert și gnocchi/ Un deliciu cu gust de sezon 25 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO. Salată de cartofi Goldee’s, creată de un celebru restaurant cu specific de barbecue din Texas, servită ca garnitură la carne 25 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ce este fanouropita, prăjitura grecească/ Se prepară pentru a găsi obiecte pierdute, a-ți îndeplini dorințe, dar și pentru a întâlni dragostea adevărată 25 septembrie Ioana Radu 0 comentarii 11512 vizualizări
Cum poți folosi un sos simplu de arahide și cum să-l prepari acasă. Provine din gastronomia indoneziană și merge peste carne, legume, paste sau orez 25 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Sandvișul preferat la micul dejun de Martha Stewart / Ai nevoie doar de bacon, ou și brânză 25 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie: Cum să reînvii legumele ofilite / Trucuri simple pentru a le păstra sau a le reda prospețimea 24 septembrie Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Aperitiv din ficat de miel și legume/ Nu e drob, ci un „chec” sărat, ușor de făcut și extrem de gustos 24 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Besan Chilla, clătita sărată pe bază de făină de năut, care se gătește în câteva minute/ Deși în India este considerată mic dejun poate fi consumată la orice oră a zilei 24 septembrie Ioana Radu 0 comentarii
Terci de ovăz copt cu banane și ciocolată / Este o alternativă sănătoasă la banana bread, dar cu o textură cremoasă, care poate fi servită simplă sau cu iaurt 24 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Ciulama de ciuperci, de sezon/ Am înlocuit făina din rețeta tradițională cu făină de mălai pentru a obține ciulama și mămăligă 2 în 1 23 septembrie Ioana Costescu 1 comentarii 18471 vizualizări
Trei idei de preparate rapide pentru cină, cu o simplă conservă de fasole: De la salată mexicană cu fasole la o tocăniță super-ușor de gătit 22 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
FOTO | Rețetele Juanitei | Frigărui de dovlecel în rulouri/ Se umplu cu șuncă și brânză și se fac în 10 minute/ Sunt bune de luat și la pachet 22 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Știai că poți prepara maia fără drojdie de bere folosind, în schimb, strugurii, mai ales acum când se culeg viile? 21 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 5435 vizualizări
Pui în sos de curry și orez: Rețeta care se poate găti într-o singură oală și e gata în doar 30 de minute 21 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1727 vizualizări
3 rețete delicioase de mic dejun de încercat în acest sfârșit de săptămână, recomandate de nutriționistul Tania Fântână 21 septembrie Tania Fântână 0 comentarii 1226 vizualizări
ABC în bucătărie | De câte ori poți reîncălzi mâncarea și ce alimente trebuie evitate 20 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
O mâncare caldă de toamnă, plină de arome și sănătate. La ribollita este o rețetă emblematică a Toscanei. Are ca ingrediente principale fasole, kale sau cavolo nero și pâine uscată 20 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | De la Sarmale la Tapas | Sebastian Stoica s-a pregătit să fie bucătar, dar gătește tot la el acasă/ „La Sebi acasă” sau cum a crescut un blog culinar de la câțiva prieteni la peste un milion de urmăritori 20 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 1401 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 22-28 septembrie 20 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 1544 vizualizări
Dulceață de struguri: Poate fi pregătită atât din boabe întregi, cât și din pulpă, în funcție de preferințe 20 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 23077 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei | Supă de pui, legume și paste/găluște de făină. Dacă îi pui și borș se transformă într-o ciorbă completă 19 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Două ingrediente simple care fac orice supă sau mâncare de năut irezistibile. Se adaugă spre final și dau un buchet aromatic în perfect echilibru. O rețetă simplă de supă de năut pentru cină 18 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Focaccia dulce cu struguri, o rețetă italiană de sezon cu multe variante regionale. Este un desert tradițional, simplu de făcut și mai dietetic 18 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 13927 vizualizări
VIDEO I O budincă din semințe de chia cu iaurt în stil cheese cake la micul dejun, cu fructe după preferință deasupra 18 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum măsori „din ochi” ingrediente precum zahăr, sare, făină sau ulei 17 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Tocană de ardei copți cu sos de smântână/ Usturoiul și mărarul îi dau o aromă rustică/ E o perfectă garnitură pentru carne, orez sau cartofi, dar merge și cu o felie de pâine înmuiată în sos 17 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 21872 vizualizări
Ar trebui să clătești orezul înainte de gătire? Iată ce sfaturi ne dau bucătarii profesioniști cu privire la spălarea orezului, în funcție de tipul acestuia, dar și cum poate influența acest proces sănătatea noastră și modul de gătire al preparatelor 17 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | Patru rețete simple și delicioase de shake de ciocolată pe care să le prepari acasă/ Încearcă diferite variante cu texturi și arome speciale/ Poți reduce sau elimina cantitatea de zahăr după gust 16 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Castraveți murați fără de care nu se poate prepara salata de boeuf/ Trucuri pentru a rămâne crocanți peste iarnă 16 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 20965 vizualizări
Rețeta de salată clasică Waldorf, oricând o idee potrivită pentru un prânz rapid, alături de o felie de brânză sau de o friptură ușoară 15 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 17203 vizualizări