Caesar’s salad în versiune și mai interesantă, de iarnă, cu adaos de mere și boabe de rodie. Cu sau fără piept de pui 5 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii 1826 vizualizări
Samfaina, un fel de zacuscă a catalanilor, rudă bună cu ratatouille sau cu caponata siciliană/ Un buchet de gusturi și vitamine într-un preparat vegan extrem de simplu 5 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Clătite cu Nutella, cel mai iubit desert/ Le poți face cu ajutorul Thermomix, dar se fac rapid și în varianta clasică/ Un dulce perfect pentru a sărbători World Nutella Day 5 februarie Redacția 0 comentarii
Ouă florentine cu spanac proaspăt și sos Hollandaise la blender / Rețeta vegetariană pentru un mic dejun elegant, consistent și gustos 5 februarie Angela Sabău 0 comentarii 1145 vizualizări
5 rețete de făcut în casă pentru a ameliora simptomele de răceală / Tania Fântână (nutriționist): „În top aș pune celebra ciorbă de pui sau de carne cu os cu o multitudine de legume alături” 4 februarie Tania Fântână 0 comentarii 9853 vizualizări
Creveți crocanți cu nucă de cocos și sos chili dulce / Un prânz delicios și rapid, numai bun de servit lângă un bol de orez sau noodles 4 februarie Angela Sabău 0 comentarii
„Rocă” din ciocolată, rețeta simplă pe care o poți prepara de Valentine′s Day pentru persoana dragă / Nu-ți trebuie multă îndemânare, doar imaginație și gust 4 februarie Ioana Costescu 1 comentarii 2849 vizualizări
Tartină de avocado cu macrou la conservă – potrivită atât pentru un mic dejun acasă, cât și pentru un snack rapid la birou 4 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2391 vizualizări
Coaja de citrice pe post de condiment. În ce alte preparate și rețete o mai putem adăuga, pe lângă deserturi, și cum. Trebuie folosite doar fructe netratate 3 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii 1975 vizualizări
Cum prepari o pastramă de pui acasă/ Fără E-uri, fără nitriți – nitrați și fără conservanți/ Nu vei mai cumpăra mezeluri din comerț 3 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 7121 vizualizări
Conopidă gratinată cu roșii și măsline, la cuptor sau chiar la friteuza cu aer cald. Se pot adăuga și paste, pentru un preparat unic 3 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii 3863 vizualizări
Rețetele Juanitei | Supă vietnameză Pho, o supă de oase, ușor de preparat și foarte sănătoasă 3 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 1568 vizualizări
Clătite la friteuză cu aer cald? Da, se poate! E nevoie de o tigaie sau o tavă rotundă care să încapă în airfryer 3 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii 9593 vizualizări
ABC în bucătărie | Tipuri de făină – cum alegi făina în funcție de ceea ce vrei să gătești 2 februarie Otilia Ignat 0 comentarii 5309 vizualizări
Bucăți de friptură în unt cu usturoi / O masă de prânz ușoară și rapid de făcut, pentru o sursă bună de proteine 2 februarie Redacția 0 comentarii 3884 vizualizări
Cum se face tortul „Lepa Brena”, botezat de maestrul bucătar Uica Mihai după cea mai cunoscută cântăreață din Balcani 2 februarie Ștefan Both 0 comentarii 2617 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum (pre)gătești hârtia de orez, pentru a prepara rețete asiatice și nu numai 1 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 1183 vizualizări
Pui cu feta la cuptor / Rețeta cu care nu vei da greș, în special atunci când ești grăbit și nu vrei să petreci mult timp în bucătărie 1 februarie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 3-9 februarie 1 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Aripioare de pui la air fryer, cu lămâie și piper / Crocante și gustoase, sunt mai bune ca la restaurant 1 februarie Angela Sabău 0 comentarii 5848 vizualizări
Ceva dulce | Trufe de ciocolată ușor de preparat, cu doar patru ingrediente / Sunt fără gluten și îți poți folosi imaginația la decorat 1 februarie Redacția 0 comentarii 14524 vizualizări
Pe lângă sute de modele de cafetiere clasice, poți alege și câteva opțiuni portabile/ Iată trei variante pe care le poți achiziționa pentru birou, călătorii sau în mașină 1 februarie Redacția 0 comentarii
Mic dejun englezesc, complet: carnați, ou, bacon și cartofi prăjiți, între felii de pâine 1 februarie Redacția 0 comentarii
Oamenii de știință tocmai au descoperit ingredientul perfect pentru o porție de paste Cacio e Pepe perfectă / Cu această metodă vei obține întotdeauna un sos incredibil de bun 31 ianuarie Redacția 0 comentarii 6793 vizualizări
Pastele din leguminoase conțin mai puțini carbohidrați decât cele din grâu/ De ce sunt diferite, beneficiile și modul de gătire al acestor paste/ BONUS Paste din linte cu sos ragù 31 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 1427 vizualizări
VIDEO | Vită mongolă, pentru un prânz rapid și delicios / Rețeta inspirată din bucătăria asiatică poate fi servită cu orez sau tăiței 31 ianuarie Redacția 0 comentarii 2109 vizualizări
VIDEO | Prăjitură cu lămâie și ulei de măsline, desertul preferat al actriței Jennifer Garner / Se prepară mai ușor decât crezi și e foarte plăcut la gust 31 ianuarie Redacția 0 comentarii 7861 vizualizări
Cum să alegi cea mai bună cafea? Sfaturi care te ajută să îți dai seama ce cafea e mai „pe gustul tău” 31 ianuarie Redacția 0 comentarii 2808 vizualizări
VIDEO | Granola de casă: Rețeta simplă și rapidă pentru un mic dejun sănătos, care nu conține niciun strop de zahăr rafinat 31 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
10 idei de salate de cartofi pe care trebuie să le încerci: De la celebra „salată orientală” la cea cu ton și capere sau cu avocado 30 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii 19162 vizualizări
Rețetele Juanitei | Pește alb „en papillote” – un prânz lejer și sănătos, care se pregătește și se gătește în jumătate de oră 30 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Prăjitura Almondy de la Ikea nu e greu de preparat nici acasă/ Crustă de ciocolată și crocant de migdale pentru o prăjitură care se topește în gură 30 ianuarie Ioana Costescu 1 comentarii 38287 vizualizări
Huevos rancheros, un cuib din tortilla pentru un ou cu sos/ Mic dejun mexican pe care Clinica Mayo l-a înscris între propunerile sale sănătoase de a începe ziua 30 ianuarie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum gătim corect legumele al dente/ De ce este de preferat să le consumăm așa 29 ianuarie Ioana Costescu 1 comentarii 1226 vizualizări
Supa de ouă Egg Drop, pentru o cină cu iz chinezesc / Rețeta inspirată din bucătăria asiatică este foarte ușoară și e gata în doar 15 minute 29 ianuarie Redacția 0 comentarii 1839 vizualizări
Rețetele Juanitei | Roșii umplute vegetariane, cu orez și ciuperci/ Un preparat vegan ușor de gătit și sățios 29 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Blondies Snickerdoodle cu Ciocolată Albă /Sunt delicioase și dau dependență 29 ianuarie Redacția 0 comentarii
Mic dejun rapid și sățios: Croissant cu ouă scrambled și avocado / Presară deasupra fulgi de ardei iute sau semințe de susan pentru un aspect spectaculos și o notă ușor picantă 29 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ceva dulce | Budincă de griș cu lapte de cocos – o prăjitură cu blat pufos și ușor, scufundată în lapte aromat/ Rețetele Juanitei 28 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Idee de mic dejun rapid: Lipie cu hummus, avocado și legume proaspete – perfectă de mâncat acasă sau de luat „pachet” la birou 28 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Câteva idei corecte de cină atunci când nu vrei să mai mănânci seara / Tania Fântână (nutriționist): „E mult mâncat emoțional în mâncatul de seară și mai puțin despre foame” 27 ianuarie Tania Fântână 1 comentarii 58078 vizualizări
Rețetele Juanitei | Varză călită cu carne de porc – combinația de varză cu grăsime de porc și carnea fragedă este un deliciu pentru papile/ Am preparat-o cu secreto iberic, pentru a da un accent special acestei rețete tradiționale 27 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 2543 vizualizări
Ceva dulce | Banana bread cu ananas și stafide – dulce și aromată, deși este fără zăhăr adăugat 27 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 2604 vizualizări
Ești stresat? Iată ce să-ți gătești ca să reușești să te remontezi rapid/ Tocănița cu frunze de nap, o explozie de antioxidanți 26 ianuarie Redacția 0 comentarii 1642 vizualizări
VIDEO ABC în bucătărie | Dacă am cumpărat prea multe citrice, le conservăm foarte ușor și le vom putea folosi, ulterior, în sucuri, ceaiuri și prăjituri 26 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 1510 vizualizări
VIDEO Cum facem o salată la borcan pe care o putem lua la pachet sau păstra câteva zile în frigider fără să își altereze proprietățile 26 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 1047 vizualizări
VIDEO: Pleșcavița, „hamburgerul sârbesc”, are succes și în România, mai ales în localităţile din Banat. De altfel, există deja un brand cunoscut, numit Pleşcaviţa bănăţeană 26 ianuarie Ștefan Both 0 comentarii 1205 vizualizări
VIDEO | Langoșul, o gustare rapidă, făcută din aluat de pâine, prăjit în ulei încins. Preparatul este marcă înregistrată a bucătăriei maghiare 26 ianuarie Ștefan Both 0 comentarii 8550 vizualizări
Smoothie cu afine și banane, o sursă excelentă de fibre și vitamine / Adaugă acest ingredient surpriză pentru un mic dejun sănătos 26 ianuarie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum ajuți aluatul să crească atunci când este mai răcoare în bucătărie/ Trucuri simple, dar eficiente, cu care nu vei da greș niciodată 25 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 8626 vizualizări