Rețetele Juanitei | Supă de mazăre ardelenească/ E dulce, sățioasă și putem alege între găluștile de griș sau de făină 28 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 8660 vizualizări
Ceva Dulce | Mini tarte cu pere din numai cinci ingrediente / Un desert gata în mai puțin de o oră 28 februarie Angela Sabău 0 comentarii 1031 vizualizări
Cârnatul cu ou și bătaia cu bezea, două obiceiuri gastronomice din Joia Grasă/ Este ziua care anunță începerea Carnavalului în Spania 27 februarie Redacția 0 comentarii 1284 vizualizări
5 rețete pe care să le încerci la friteuza cu aer cald dacă vrei să slăbești: De la piept de pui crocant, fără ulei, la somon cu ierburi aromatice și mere coapte cu scorțișoară 27 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii 48065 vizualizări
Din ce poți face o salată iarna? Toate alimentele vegetale pe care le putem combina cu proteine în anotimpul rece. 4 idei de salate ca fel unic 27 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce | Chec bicolor pufos – rețeta perfectă pentru un desert rapid și delicios 27 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii 20803 vizualizări
Locro, o supă cu porumb din gastronomia Argentinei. Are o consistență între gulaș și iahnia de fasole cu cârnați, cu porumb în loc de cartofi sau leguminoase 26 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Majestatea Sa Margareta în bucătărie: Custodele Coroanei Regale va lansa o nouă carte de bucate, intitulată „Patru castele, în patru anotimpuri” / Volumul va cuprinde rețete inedite folosite la mesele, recepțiile și dineurile din reședințele regale 26 februarie Aura Alexa Ioan 2 comentarii
Un inginer alimentar explică de ce o cafea bună trebui să fie călduță, nu fierbinte: „Proteinele din lapte se ard” 26 februarie Redacția 1 comentarii
Cum să pregătești un mic dejun perfect cu iaurt, căpșuni, ovăz și cacao/ Primul pas este să coci biscuiți de casă 26 februarie Redacția 0 comentarii 11647 vizualizări
Rețetele Juanitei | Paste cu sos de legume, carne de curcan și parmezan – un sos cremos care se prepară foarte ușor 25 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 1081 vizualizări
Ceva dulce. Cheesecake tiramisù, fără cuptor. Un desert rapid și rafinat, o sinteză între un cheesecake american și un tiramisù italian 25 februarie Mihaela Găneț 1 comentarii 13128 vizualizări
3 rețete de smoothie-uri proteice pentru micul dejun / Tania Fântână (nutriționist): Sunt rapid de făcut, țin de foame și pot fi luate la pachet 25 februarie Tania Fântână 0 comentarii 3693 vizualizări
Supă cremă de broccoli cu brânză cheddar și fasole / O cină cremoasă și delicioasă, servită cu pâine prăjită cu usturoi 24 februarie Angela Sabău 0 comentarii
Ciuperci umplute cu parmezan și usturoi / Un prânz delicios și rapid, potrivit și pentru o masă festivă 24 februarie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum putem folosi usturoiul, crud sau prelucrat termic, în afară de simplul mujdei 23 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii 1439 vizualizări
Trei rețete cu rapane / Bonus: cum a ajuns specia invazivă, dar cu potențial gastronomic, în Marea Neagră 23 februarie Cosmin Dragomir 0 comentarii 1823 vizualizări
Ceva dulce | Lava cake – un desert pe cât de gustos, pe atât de pretențios. Trei patiseri dezvăluie greșelile și secretele acestei prăjituri cu interior lichid și exterior pufos 23 februarie Petrescu Camelia 0 comentarii
Mic dejun rafinat pentru o zi de duminică: Oeufs cocotte / Adaugă somon afumat și cremă de trufe pentru a transforma această rețetă într-o experiență culinară sofisticată 23 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1801 vizualizări
VIDEO | „Pită țigănească”, pâinea coaptă între doguri – rețetă tradițională a romilor din Banat 22 februarie Ștefan Both 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie/ Cum curățăm și tocăm legumele/ Câte feluri de tăieturi se folosesc în procesul de gătire 22 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 1263 vizualizări
Șnițel de parizer/ Un preparat al sărăciei, care vine din perioada comunistă/ În loc de carne se folosea acest mezel ieftin și mai ușor de găsit 22 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 24 februarie – 2 martie 22 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 3386 vizualizări
Rețetele Juanitei | Sarmale în frunze – pot fi de viță de vie, dar și de cicoare sau ștevie/ La fel de bune ca cele împachetate în varză 22 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
FOTO: „Sânii Sfintei Agata”, un desert de neratat în Catania / Dincolo de aspectul său distinct, acest preparat are o poveste fascinantă, legată de martiriul sfintei / Rețeta autentică siciliană 22 februarie Cosmin Dragomir 0 comentarii 1236 vizualizări
Idee de mic dejun pentru un început de weekend delicios: Omletă cremoasă cu brânză de capră și roșii uscate 22 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Pasta alla carrettiera, gata în 10 minute. Când mergeți la cumpărături luați și pecorino, restul se găsește deja prin cămară 21 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ciorbă de ardei umpluți, o zeamă caldă, numai bună în zilele cu ger/ Se drege cu multă smântână înainte de a o servi 21 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 2539 vizualizări
Coliva se poate face după rețeta clasică sau în cooker/ Cu nucă așa cum o făcea bunica sau cu diverse arome și îmbunătățiri pentru a fi și un desert, nu doar o tradiție de ziua morților 21 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Sandviș cu fish fingers, sriracha și sos de maioneză cu castraveți / Un mic dejun de te lingi pe degete 21 februarie Redacția 0 comentarii
Idei de cină | Ciuperci pane preparate în câteva minute la airfryer/ Dacă nu ai în bucătărie un astfel de aparat, le poți găti și la cuptor 20 februarie Ioana Costescu 1 comentarii 22083 vizualizări
O mămăligă altfel. Frascàtula, un fel de polenta a italienilor din sud, din făină de grâu dur. Se servește cu orice legume de sezon trecute printr-o tigaie cu ulei sau ceva carne grasă 20 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii 3122 vizualizări
Ceva dulce. O rețetă de tartă simplă în tigaie. E nevoie de un dram de atenție în plus, și poți reduci puțin factura de gaz sau curent 20 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii 3122 vizualizări
ABC în bucătărie | Trucuri diverse care te vor ajuta în procesul de preparare a alimentelor 19 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Mozzarella in carrozza, un fel de cașcaval pané 2.0. E nevoie de felii de pâine cu mozzarella între ele, date prin ou și pesmet și prăjite 19 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii 4891 vizualizări
VIDEO. Rețetele Juanitei | Friptură de porc, preparată la cuptor, în pungă/ Gătită într-o pungă specială pentru copt, este fragedă și se topește în gură/ Procedeul se poate aplica oricărui tip de carne 19 februarie Ioana Costescu 2 comentarii 8741 vizualizări
Ceva dulce. PanCookies, un desert american ce îmbină rapiditatea unei pancake cu savoarea unui cookie 19 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un mic dejun cu carnea de vită rămasă de la cină: Corned Beef Frittata, un preparat delicios și consistent 19 februarie Angela Sabău 0 comentarii
Cele mai bune unsprezece infuzii din plante cu beneficii pentru sănătate/ În același timp sunt perfecte pentru cei care iubesc ceaiul fără teină 18 februarie Redacția 0 comentarii
Friptură de vită suculentă la friteuza cu aer cald / Rețeta rapidă pentru o cină ca la restaurant 18 februarie Ingrid Georgescu 1 comentarii 13138 vizualizări
Despre mazăre, numai de bine/ Nutriționistul Tania Fântână ne recomandă această proteină vegetală care susține masa musculară și oferă sațietate 18 februarie Tania Fântână 0 comentarii
Cum faci cremă de lapte, fără ouă. 3 rețete simple, cu utilizări diverse, inclusiv cea veche, din caietul bunicii 18 februarie Otilia Ignat 0 comentarii 14118 vizualizări
Cum să transformi o coajă veche de pâine într-o budincă britanică delicioasă / Rețeta pas cu pas care transformă pâinea veche în tartă cu melasă 18 februarie Redacția 0 comentarii
Prepară varza după metoda japoneză și nu vei regreta / Pentru această rețetă ai nevoie doar de patru ingrediente 17 februarie Petrescu Camelia 0 comentarii 19000 vizualizări
Ceva dulce. Pere în sos de ciocolată, un desert rafinat și dietetic. Folosim fructe de sezon, ideale și pentru combinații dulci, și sărate 17 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
5 rețete delicioase de mic dejun pe bază de ovăz. De la clasicul terci cu fructe și nuci la clătite pufoase cu banane 17 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum se face crema Diplomat, o rețetă de bază în patiserie. Originalul este departe de ce se vinde în mod curent sub acest nume 16 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii 12573 vizualizări
5 rețete delicioase cu pui pe care le poți face la friteuza cu aer cald: De la pulpe de pui crocante la aripioare picante 16 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii 12693 vizualizări
Tuslamaua – vechiul preparat din cârciumile din sudul României/ Mai gustoasă ca ciorba de burtă și pe nedrept trecută în uitare de bucătarii actuali 16 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 38356 vizualizări
VIDEO | Cafeaua vieneză – o combinația perfectă de cafea, scorțișoară, frișcă bătută și ciocolată care te face să călătorești cu mintea și cu simțurile până în centrul capitalei austriece 16 februarie Redacția 0 comentarii 1172 vizualizări