Rețetele Juanitei | Cartofi cu șuncă gratinați, un preprat rafinat italian pe care l-am văzut pregătit într-o emisiune culinară și am dorit să-l testez 8 aprilie Redacția 0 comentarii
Ciorba cu spanac – după ce o prepari, va intra pe lista scurtă a rețetelor preferate 8 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4042 vizualizări
Sandwich-ul perfect pentru un mic dejun rapid și sățios / E gata în 10 minute și poate fi luat la pachet, dacă nu ai timp să mănânci acasă 8 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1769 vizualizări
Rețetă delicioasă de colțunași cu carne | Se servesc calzi, stropiți cu unt topit și presărați cu ceapă prăjită sau smântână 7 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1304 vizualizări
Prânz de post sau garnitură. Soté de cartofi cu ciuperci. Poate fi servit cu salată de sezon, ca fel în sine, sau ca și garnitură la carne sau pește 7 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 10887 vizualizări
Mic dejun fără gluten dar savuros și sănătos. Toast pe felii de cartofi dulci, cu variante de toppinguri la alegere 7 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum să nu dai greș cu cozonacii de Paște. Ce tip de făină este preferabil, de câtă drojdie e nevoie, la ce temperatură dospește aluatul și cât timp 6 aprilie Mihaela Găneț 1 comentarii 23723 vizualizări
Cina de duminică: Iepure în sos de vin cu ciuperci și piure de cartofi / Carnea gătită lent capătă o aromă deosebită în combinație cu vinul roșu și ierburile aromatice 6 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2324 vizualizări
Secretul pastelor carbonara. Pe 6 aprilie se sărbătorește în toată lumea Carbonara Day, cea mai cunoscută rețetă de paste, replicată într-o infinitate de variante pe tot mapamondul 6 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 5971 vizualizări
Rețetele Juanitei | Ciorbă rădăuțeană de pui – varianta dietetică/ De primăvară, cu usturoi verde și iaurt în loc de smântână 6 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 3794 vizualizări
Cinci ceaiuri diferite pentru ocazii diferite / Cum să încorporezi ceai în băuturi non-alcoolice sau cocktailuri 6 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce este spuma din conservele de năut? Ce faci când deschizi un borcan și dai de așa ceva? 5 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 10056 vizualizări
Chec în trei culori – desertul spectaculos, perfect pentru orice ocazie / Se prepară mai ușor decât crezi 5 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii 10400 vizualizări
Torrija de pâine dulce – preparatul tradițional pentru Săptămâna Mare în Spania/ Iată cum o prepară celebrul chef cu stele Michelin Martín Berasategui 5 aprilie Redacția 0 comentarii 3119 vizualizări
Pastele de vineri seară. Nu e nevoie de rețetă ca să faci un pesto de leurdă. Iată tot ce poți pune în el și cum îl folosești peste paste 4 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 7433 vizualizări
Rețetele Juanitei | Mâncare de cartofi cu verdețuri de primăvară/ În preparatul clasic adăugăm ștevie, urzici și leurdă 4 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 1270 vizualizări
5 deserturi delicioase cu pișcoturi: Rețete rapide și ușor de preparat, ideale pentru orice ocazie 4 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1367 vizualizări
Brioșe cu cartof dulce, mic dejun sau gustare ușor de preparat/ Sunt perfecte pentru a fi luate la pachet, la școală sau birou 4 aprilie Redacția 0 comentarii 3938 vizualizări
Rețetele Juanitei | Dorada cu sparanghel și piure de dovleac/ Adaugă un supliment de spanac sau kale și broccoli 3 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Clătite cu piure de căpșuni – un mic dejun dulce fără niciun strop de zahăr/ Alege căpșuni cât mai coapte și mai aromate 3 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. De ce adaugă italienii apa în care au fiert pastele în farfurii înainte să o scurgă? Toată seria de operațiuni pentru ca pastele să iasă mai mult sau mai puțin perfecte 2 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 4000 vizualizări
Rețetele Juanitei | Șnițel de vinete, pregătit în cuptor, în crustă de pesmet sau nuci coapte/ Dacă îl vreți vegetarian, nu puneți brănză 2 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 1694 vizualizări
A venit primăvara. Cum faci un soufflé de spanac și brânzeturi, care să rămână pufos și umflat? Ideal și la masa de Paște 2 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 5298 vizualizări
Cină ușoară: Salată de cartofi cu „maioneză” din avocado – o alternativă sănătoasă și delicioasă 1 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii 18391 vizualizări
Spanac la mic dejun? Iată trei moduri delicioase de a-l integra în prima masă a zilei 1 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Supă cu găluște pufoase – rețeta clasică, fără carne / Varianta ideală de prânz pentru vegetarieni și persoanele care țin post 31 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii 19748 vizualizări
Ouă en cocotte (Ouă la cuptor cu somon afumat) / Rețeta franțuzească cu care nu dai greș 31 martie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Apa este denumită „solvent universal”, dar poate ea dizolva orice lichid? În ce băuturi sau fluide comestibile o poți adauga și în care nu 30 martie Redacția 0 comentarii
Cinci idei de prânz sănătos pe care le poți pregăti în 10 minute / Sunt perfecte când ai o zi încărcată sau când te grăbești 30 martie Redacția 0 comentarii
Biancomangiare, un nume poetic pentru un desert simplu ca o foaie albă pe care se poate „scrie” cu ciocolată, cu lămâie, cu migdale, cu fistic sau cu fructe 30 martie Mihaela Găneț 0 comentarii 6618 vizualizări
Omleta Denver, o rețetă ce poate fi personalizată în funcție de preferințe sau de ce ai în cămară 30 martie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum poți usca foarte simplu drojdia de bere ca să o poți folosi oricând, fără să mai depinzi de cea recent cumpărată 29 martie Redacția 0 comentarii 2070 vizualizări
Rețetele Juanitei | Cremă untabilă de sparanghel și ricotta/ Perfectă pentru a fi întinsă pe pâine prăjită, ca sos pentru paste sau chiar ca dip cu câțiva nachos 29 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 31 martie – 6 aprilie/ Un meniu de post și de dulce, pentru toate gusturile 29 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Deserturi irezistibile cu căpșuni: Trei rețete perfecte pentru orice ocazie, de la cheesecake la tiramisu și înghețată de casă 29 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1248 vizualizări
Hash brown crocant pentru micul dejun / O masă de dimineață rapidă, pe care o poți lua și la pachet dacă ești pe fugă 29 martie Angela Sabău 0 comentarii 1974 vizualizări
Pastele de vineri seara. Ce poți face cu un bulb de fenicul care îți face cu ochiul la cumpărături? Un sos pentru paste, dacă adaugi și o conservă de sardine 28 martie Mihaela Găneț 0 comentarii 2025 vizualizări
Rețetele Juanitei | Ciorbă de legume și cartofi – un preparat de post sățios, delicios și ușor de preparat/ Dacă vă plac, puneți-i și ciuperci pleurotus 28 martie Ioana Costescu 0 comentarii 1671 vizualizări
ABC în bucătărie | Ce este de fapt un simplu stir-fry și cum se prepară 27 martie Redacția 0 comentarii
Rețetă rapidă gustoasă și fără carne: Cartofi umpluți cu brânză și ciuperci – o cină delicioasă și ușor de preparat 27 martie Ingrid Georgescu 1 comentarii 26226 vizualizări
Mic dejun sănătos și rapid: terci de ovăz cu fructe și nuci / E alegerea ideală pentru cei care vor să înceapă ziua cu o masă echilibrată și gustoasă! 27 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii 10529 vizualizări
Idee de cină rapidă și gustoasă: Pui crocant cu legume la friteuza cu aer cald / Poate fi preparată și la cuptorul clasic și e perfectă de pus la pachet, la birou 26 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii 3525 vizualizări
Tu știi care sunt cele mai bune și cele mai rele preparate din pește și fructe de mare, pentru sănătatea ta? / Specialiștii explică de ce somonul, tonul, cocktailul de creveți și stridiile sunt cele mai benefice alegeri, iar fish and chips este cea mai proastă opțiune de meniu 26 martie Daniela Arnăutu 0 comentarii 1308 vizualizări
Cum să faci rapid o delicioasă plăcintă cu pește, după rețeta unui faimos bucătar, ambasador al Marine Stewardship Council 25 martie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ustensile obligatorii când vrei să faci prăjituri ca un profesionist în bucătăria de acasă 25 martie Redacția 0 comentarii
Idee rapidă de prânz: File de somon cu sos de lămâie și ierburi aromatice / Ușor de preparat, poate fi luat și la pachet la birou 25 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Broccoli, fasole albă, lămâie și parmezan, combinația la care nu te-ai fi gândit / O cină reconfortantă gătită la cuptor 24 martie Angela Sabău 0 comentarii 1175 vizualizări
Supă de ceapă, după o rețetă clasică franțuzească / Un prânz ușor și delicios pentru oricine preferă aromele intense 24 martie Angela Sabău 0 comentarii 1760 vizualizări