Ai făcut greșit clătitele până acum! Oamenii de știință au găsit formula magică pentru cel mai pufos aluat / De ce nu trebuie să folosești niciodată unt 21 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 2860 vizualizări
Cum să faci o quiche clasică perfectă, după rețeta legendarului Jacques Pépin și a mamei lui / O rețetă clasică franceză, reinterpretată cu rafinament 20 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cartofi cu sos de iaurt tzatziki, garnitura perfectă pentru friptura de miel/ Aduce pe masă un aer de Grecia 20 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 3245 vizualizări
Rețetă de cozonaci babani ca în Moldova, după rețeta bunicii mele. Ce pune în aluat ca să fie foarte pufoși și gustoși / Rămân proaspeți zile în șir 20 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 34549 vizualizări
Trei bruschette cu avocado și pește pentru un mic dejun lejer, în așteptarea mesei festive de Paște 20 aprilie Redacția Ioana Costescu 0 comentarii
Trei sosuri rapide pentru aperitivele și friptura de la masa de Paște/ Se prepară în câteva minute și poți alege între iaurt, hrean sau muștar 19 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 2471 vizualizări
Ingredientul secret de care nu știai că are nevoie piureul de cartofi. Îi schimbă tot gustul, îl face mai cremos și aromat 19 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 4549 vizualizări
Rețeta secretă a mamei pentru friptura de miel. Ingrediente și câte ore se ține carnea în baiț. Iese atât de fragedă încât se topește în gură 19 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 3869 vizualizări
Rețetele bunicii | Stufat de primăvară, o tocăniță de miel scăldat în verdețuri 19 aprilie Mira Gomboș 0 comentarii
Pastiera napoletană, un desert de Paște cu rădăcini foarte vechi care s-a răspândit în toată Italia. Amintește de pască, fiind vorba de un aluat cu o umplutură de ricotta și grâu ca de colivă 19 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 1262 vizualizări
Omletă sănătoasă cu trufe și brânză brie/ Câte preparate din ouă se pot consuma pe săptămână 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seara. În așteptarea Paștelui, cele mai simple, gustoase și aromate paste de post: spaghetti cu usturoi și lămâie 18 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 1768 vizualizări
Trei feluri de a marina carnea de miel pentru ca să-ți iasă o friptură care se topește în gură/ Bonus: la ce temperatură să setezi cuptorul 18 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 40812 vizualizări
Pască raw fără coacere, cu migdale, rețetă moldovenească veche. A ajuns la noi documentată de Păstorel Teodoreanu, via Radu Anton Roman 18 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 1952 vizualizări
Carnea de miel. De la beneficii, la contraindicații și cele mai importante sfaturi pentru a o găti corect 18 aprilie Otilia Ignat 0 comentarii
Nori galbeni de ouă. Rețetă spectaculoasă la cuptor, fără niciun alt adaos. Un video devenit viral cu preparatul preferat al artistului italian Lorenzo Jovanotti 18 aprilie Redacția 0 comentarii 1006 vizualizări
Cină de post delicioasă: Tocăniță de ciuperci cu mămăliguță – gata în 30 de minute 17 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ciorba de miel tradițională pentru masa de Paște – cu borș și verdeață din belșug, să miroasă toată casa a primăvară 17 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 10608 vizualizări
Omletă cu sparanghel, un mic dejun proteic și fresh/ Poți pregăti sparanghelul cu o seară înainte, iar dimineață să-l pui în tigaie împreună cu ouăle 17 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum prelucrezi organele de miel pentru ca drobul să aibă un gust special/ Călește-le în loc să le fierbi 16 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 2602 vizualizări
Șapte preparate sărate în care poți folosi căpșuni/ Aceste fructe sunt perfecte și pentru alte rețete, nu doar pentru deserturi 16 aprilie Redacția 0 comentarii
Poți face preparate similare drobului de Paște tot timpul anului și din orice fel de carne. Ce este o terrina în stil francez și cum se prepară 16 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Griș cu lapte și fructe, un mic dejun dulce, chiar dacă nu conține zahăr/ Ideal pentru copii și cei care vor să evite zahărul procesat 16 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Preparate specifice pentru Săptămâna Mare în acord cu postul catolic/ Peștele este vedeta, deoarece restricția alimentară pentru catolici este legată doar de carne/ BONUS: Trei deserturi pentru această perioadă 15 aprilie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ghiveci călugăresc – o rețetă de post, un buchet de arome de legume de primăvară, cu mult usturoi și ceapă verde 15 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 1457 vizualizări
Mic dejun cu gust de primăvară: Frittata cu spanac și verdețuri de sezon 15 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Mâncărică de păstăi cu usturoi verde și roșii/ Fasolea verde proaspătă este o trufanda în această perioadă 14 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum cureți și consumi chirimoya, fructul care conține 90% zahăr/ Îl poți folosi ca îndulcitor în deserturi sau consuma ca atare 13 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
3 rețete delicioase în care poți integra chiftelele: De la chiftele cu sos de roșii la wrap cu chiftele, salată coleslaw și sos de iaurt cu usturoi 13 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Prânzul perfect pentru duminica Floriilor: Păstrăv la cuptor cu lămâie și verdețuri, o alegere simplă și elegantă pentru masa în familie 13 aprilie Ingrid Georgescu 1 comentarii
CEVA DULCE | Clătita din 3 ingrediente: banană, căpșuni și ou / Nu ai nevoie nici de făină, nici de zahăr 13 aprilie Ingrid Georgescu 1 comentarii 1911 vizualizări
Mic dejun festiv de Florii: budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango – desert de post, fără gluten, perfect pentru o duminică specială 13 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
„Biscuiții Garibaldi” pe care i-a amintit regele Charles în discursul în Parlamentul italian și de care în patria mamă a lui Garibaldi n-a auzit nimeni 12 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 5496 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum cureți în câteva minute ardeii copți fără niciun efort/ Coaja se va desprinde complet și nu vei sta să-i „pigulești” 12 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 2215 vizualizări
Rețetele bunicii | Greta Garbo, desertul Floriilor / O prăjitură cu aluat fraged, umplutură de gem de caise sau prune şi nucă şi glazură de ciocolată 12 aprilie Mira Gomboș 0 comentarii 4249 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 14-20 aprilie/ Preparate adecvate pentru Săptămâna Mare și Prima Zi de Paște 12 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 1697 vizualizări
Drobul de miel, preparatul vedetă pentru masa de Paște/ Cum să îți iasă perfect | Rețetele Juanitei 12 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Desertul cu care îți impresionezi oaspeții de Florii: Pavlova cu cremă de lămâie și fructe de primăvară 12 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Mic dejun în stil mediteraneean: Lipie umplută cu ou, avocado și legume proaspete – gata în 10 minute 12 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1385 vizualizări
Pastele de vineri seara. Paste cu fasole și dovleac, un fel complet, vegetal / Cum se fierbe corect, simplu și eficient fasolea boabe 11 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 1442 vizualizări
Rețetele Juanitei | Pui cu orez condimentat și sos de brânză – rețetă peruană 11 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Pască fără aluat pornind de la rețeta celebrei tarte de la Viña/ Este cremoasă și se topește în gură/ În plus se prepară și foarte ușor 11 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 20261 vizualizări
Idee de mic dejun: Muffins cu quinoa și fructe de pădure / Puteți înlocui fructele de pădure cu mere rase, caise uscate sau bucățele de ciocolată neagră 11 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii 3293 vizualizări
Avocado la cuptor cu ouă de prepeliță și parmezan – o cină rapidă, pe care o poți lua și la pachet/ Merge și de mic dejun sau aperitiv 10 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 1433 vizualizări
Rețetele Juanitei | Sarmale de orez în foi de viță – o variantă de sarmale delicioase pentru ultimele zile de post 10 aprilie Redacția 0 comentarii 1222 vizualizări
Dovlecei pane de post – gustare crocantă pentru mic dejun / Sunt delicioși atât calzi, cât și reci și sunt o variantă bună și pentru pachetul de la birou 10 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2694 vizualizări
ABC în bucătărie | Maioneză „sigură”, preparată din ouă gătite/ Dacă te temi că ouăle crude ar putea fi periculoase pentru sănătate, iată două variante de preparare a maionezei: din ouă fierte și din ouă-ochiuri 9 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Bucățele de somon cu miso / O cină pe care o poți servi fără teama kilogramelor care s-ar acumula 9 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Drob vegetal – poate înlocui preparatul tradițional din organe de miel, fiind recomandat pentru cei care preferă ceva mai lejer sau pentru copii 9 aprilie Ioana Costescu 1 comentarii 2140 vizualizări
Toast cu avocado, salsa și ou / Un mic dejun rapid ca un snack, dar hrănitor ca o masă consistentă 9 aprilie Redacția 0 comentarii