Supă cremă de țelină, aromată, ușor de preparat, dar consistentă pentru că include și cartofi/ Se poate pregăti și în varianta vegană și va fi la fel de gustoasă 2 mai Ioana Costescu 0 comentarii 1877 vizualizări
Prăjitură anti-mahmureală parfumată cu lichior de portocale și migdale / Un desert italian reinterpretat cu stil, mai eficient decât o cafea tare 2 mai Petrescu Camelia 0 comentarii 1496 vizualizări
Porridge scoțian, mic dejun din fulgi de ovăz îmbogățit cu dulceața naturală a fructelor 2 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Trei rețete cu sparanghel/ Beneficiile acestei legume și de ce urina miroase urât după ce o consumăm 1 mai Ioana Costescu 0 comentarii 13823 vizualizări
Ai rămas cu carne de miel în congelator după Paște? 1 Mai e momentul perfect să o transformi într-un festin / Frigărui de miel cu ceapă în sos de muștar, rețetă reinterpretată de Sean Brock 1 mai Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Înghețată de piersici, cu doar trei ingrediente / O poți prepara ușor și rapid acasă 1 mai Redacția 0 comentarii 2082 vizualizări
Chaffles – gofre keto cu brânză, delicioase și ușor de făcut/ Pot înlocui pâinea de sandviș sau se servesc împreună cu ingrediente dulci ori sărate 1 mai Ioana Costescu 0 comentarii 1901 vizualizări
Ce sosuri rapide făcute în casă din ingrediente la îndemână se potrivesc cu carnea pe grătar/ Nu e nevoie neapărat să cumperi sos barbque, ketchup sau maioneză 30 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 1384 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum reîncălzești mâncarea ca să-i păstrezi gustul și aroma și să fie sigură pentru consum 30 aprilie Otilia Ignat 1 comentarii 1979 vizualizări
Top 9 preparate care ies surprinzător de gustoase la air fryer: mai bune decât la cuptor sau în tigaie 30 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 30512 vizualizări
VIDEO | Cum marinezi și gătești carnea la grătar ca să iasă fragedă/ Micii sunt ușor de făcut dacă respecți câteva reguli/ Secretele unui grătar reușit de 1 Mai 30 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 5213 vizualizări
Ce legume merg adăugate pe grătar alături de carne și cum? E preferabil să le marinăm sau să le adăugăm în stare naturală? 30 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 1567 vizualizări
Omleta cu vinete, mozzarella, parmezan și avocado – o combinație inedită, dar un gust de încercat neapărat 30 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Salată simplă și delicioasă din morcovi și varză / Este ieftină, se prepară rapid și ușor și poate fi consumată și de diabetici sau persoane aflate la cură de slăbire 29 aprilie Daniela Arnăutu 0 comentarii 3028 vizualizări
4 rețete de mici moi și suculenți cu sau fără bicarbonat de sodiu / Ce condimente se pun / Greșeli pe care să nu le faci cu pasta de mici 29 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 3671 vizualizări
Gustarea delicioasă, dulce și sănătoasă, care îți oferă un plus de energie și îți îmbunătățește starea de spirit/ Ai nevoie doar de două ingrediente, iar zahărul nu este printre ele 29 aprilie Redacția 0 comentarii
3 idei de mic dejun low-carb, perfecte pentru un început de zi sănătos / Pot ajuta la reglarea apetitului și la menținerea nivelului de energie constant între mese 29 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii 8890 vizualizări
7 rețete rapide și delicioase pentru picnicul de 1 Mai / Nu trebuie să stai mult timp în bucătărie / Sunt nemaipomenite după mesele îmbelșugate de Paște 28 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 1200 vizualizări
Cum prepari cea mai bună friptură la grătar / Presară acest mix de ingrediente pentru o aromă bogată și savuroasă 28 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 1429 vizualizări
Mini quiche cu somon, cartofi și creson pentru un mic dejun savuros / O rețetă versatilă și prietenoasă cu congelatorul 28 aprilie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Regula de aur pentru cele mai bune sarmale/ Ce pun moldovencele în compoziție ca să nu se sfărâme în oală/ Rămân întregi și super gustoase 27 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 4089 vizualizări
Două rețete cu avocado, care te vor ajută să reduci efectele asteniei de primăvară/ Acest superaliment, bogat în nutrienți esențiali și grăsimi sănătoase, este un adevărat aliat împotriva oboselii de sezon 27 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Turte de mălai, umplute cu brânză sau orice altceva/ Ca și tacos sau quesadilla, cachapas venezuelene pot fi personalizate cu umpluturi diverse 27 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
A mai rămas încă niște cozonac de la Paște? O idee originală: tort de înghețată de iaurt și cozonac cu sos cald de ciocolată 27 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceaiul care te scapă de greață, e aromat și sănătos / Cum prepari corect ceaiul de ghimbir proaspăt 27 aprilie Redacția 0 comentarii 13137 vizualizări
Ți-au rămas albușuri după ce ai folosit gălbenușul la maioneză sau prăjituri? Nimic mai simplu: fă o omletă din ele, în care adaugi ierburi aromatice/ Este dietetică, pufoasă și bogată în proteine 27 aprilie Redacția 0 comentarii
Cheese cake: o bază care se sfărâmă și alte probleme care pot apărea atunci când prepari acest desert popular și cum le poți evita 26 aprilie Redacția 0 comentarii
Secretul italienilor pentru a folosi cât mai puțină sare în mâncare. Un amestec din ingrediente la îndemâna oricui și care se prepară în câteva minute 26 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 9646 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum repari mâncarea prea sărată, arsă sau fără gust. Cu aceste trucuri nu trebuie să o arunci 26 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Salată cu brânză de capră, zmeură și oțet balsamic / E garnitura perfectă pentru orice masă 26 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 28 aprilie – 4 mai 26 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 2012 vizualizări
Rețetele bunicii / Ciorbă de urzicuțe, să te dregi după excesele de Paște 26 aprilie Mira Gomboș 0 comentarii
Ceva dulce | Brownie fără zahăr, dar extrem de cremos datorită unui ingredient neobișnuit/ O opțiune bună de desert sănătos, cu care să ne răsfățăm la sfârșit de săptămână 26 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 27839 vizualizări
Muesli pe care îl găsești în magazine este plin de zahăr și nu are nicio legătură cu rețeta originală/ Iată cum prepari Birchermüesli elvețian, cea mai sănătoasă variantă/ Îl poți personaliza în o mie de feluri 26 aprilie Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Se cumpără gata făcuți din supermarket, se fierb și se gratinează în cuptor. Gnocchi alla sorrentina, un fel simplu și apetisant, doar numele e complicat 25 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 1140 vizualizări
VIDEO | Vrei un tort pufos și ușor, perfect pentru primăvară? Alege tortul cu lămâie și ulei de măsline în loc de unt, după rețeta unei actrițe celebre 25 aprilie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Brânză cottage cu papaya și sos de afine, o combinație rafinată pentru un mic dejun sănătos/ Se prepară rapid și poți modifica sau completa rețeta după cum îți place 25 aprilie Redacția 0 comentarii
Ouăle bătute în tigaie sunt deja gustoase și fără nimic. Dar ce le mai putem adăuga pentru a deveni irezistibile? 24 aprilie Redacția 0 comentarii 2707 vizualizări
Rețetă reinterpretată: Pui „Three Martini” cu sos de vodcă, vermut și măsline Castelvetrano 24 aprilie Redacția 0 comentarii
Cinci rețete delicioase cu ingrediente pe care le ai deja în congelator. Sunt ușor de preparat și miros a primăvară 24 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 8863 vizualizări
Idei de mic dejun în săptămâna de după Paște. Toast de cozonac și căpșuni, cu iaurt sau ricotta 24 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce fac marii bucătari cu untul după ce l-au scos din frigider/ Trucul ținut secret le ușurează munca în bucătărie 23 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Orez cu sparanghel și brânzeturi, o cină ușoară și gustoasă de sezon, în stil risotto italian. Sparanghelul este un bun diuretic, iar mai nou găsim și din producție locală 23 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 3238 vizualizări
Rețetele Juanitei | Borș din pipote și legume – după atâta miel și ouă să încercăm și o zeamă 23 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 1978 vizualizări
Nu arunca cozonacul uscat rămas de la masa de Paște. Șase moduri fabuloase în care îl poți refolosi după sărbători 23 aprilie Petrescu Camelia 1 comentarii 4668 vizualizări
Pancakes din boabe de năut din conservă și dovlecei. Pot fi un mic dejun, o gustare sau chiar o cină, alături de o salată de sezon 23 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cartofi cu bacon și brânză/ Ți-au rămas ceva cartofi de la masa de Paște? Transformă-i într-un produs gratinat apetisant 22 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 2099 vizualizări
Supă cremă de mazăre de sezon cu avocado și lămâie. Poate fi un prim fel sau un fel unic, dacă îi adăugăm câteva cuburi de carne sau un ou 22 aprilie Mihaela Găneț 1 comentarii 2592 vizualizări
Rulouri din omletă cu șuncă și brânză – mic dejun rapid și hrănitor / Îl poți prepara cu alimente rămase de la masa de Paște 22 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 21-27 aprilie/ Refolosim mâncarea rămasă și alegem preparate mai lejere după excesele alimentare de Paște 21 aprilie Redacția 0 comentarii 1963 vizualizări