Pastele de vineri seara. Pasta primavera, rețetă de sezon folosind paste scurte, legume de tot felul, unt și parmezan 16 mai Mihaela Găneț 0 comentarii 10718 vizualizări
Rețetele Juanitei | Minihamburgher în ou umplut – o variantă ideală pentru cei care nu mănâncă pâine sau pentru un aperitiv mai deosebit 16 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Chec cu 10 ouă: Rețeta simplă care se face într-un singur vas / Pentru un efect „wow”, coace-l într-o tavă rotundă, tip guguluf 16 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii 2895 vizualizări
Trei rețete ușoare și delicioase pentru persoanele cu diabet / Idei rapide pentru un mic dejun echilibrat 16 mai Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Sârbușca, ciorba moldovenească de cartofi acrită cu zer, lapte prins sau iaurt/ I se mai zice și „năcreală cu chișleag” 15 mai Ioana Costescu 0 comentarii 3224 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum se caramelizează ușor și rapid legumele/ Rolul bicarbonatului de sodiu în acest proces 14 mai Ioana Costescu 0 comentarii 4161 vizualizări
Salată de edamame cu quinoa și avocado, gata în 15 minute / Dacă îți rămâne de la cină, poți să o iei la pachet a doua zi, la birou 14 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ostropel de limbă de vacă/ Tradiționala rețetă românească nu se prepară doar cu pui 14 mai Ioana Costescu 0 comentarii 1787 vizualizări
9 rețete simple cu brânză paneer pentru slăbit / Bogate în proteine și ușor de preparat acasă, te vor ajuta să scapi de kilograme fără să te înfometezi 13 mai Angela Sabău 0 comentarii 1755 vizualizări
Ouă poșate pe toast cu avocado și roșii cherry / Combinația care oferă echilibrul între proteine, grăsimi sănătoase și vitamine 13 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii 1629 vizualizări
Pizza fără gluten, gustoasă și ușor de preparat / Rețetă simplificată pentru cei care vor să evite făina clasică 12 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii 2621 vizualizări
Fulgi de ovăz la mic dejun: 5 rețete simple și sănătoase 12 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii 21310 vizualizări
ABC în bucătărie | Condimente pentru diverse tipuri de carne / Ce marinăm înainte de preparare și ce punem direct pe grătar / Ghid complet pentru carnea de vită, de pui, de porc, de oaie și de pește 11 mai Ioana Costescu 0 comentarii
5 aperitive ușor de preparat cu ajutorul friteuzei/ Rețete de sezon pentru o masă rapidă, o gustare pe terasă cu prietenii sau o petrecere 11 mai Ioana Radu 0 comentarii 2254 vizualizări
Rețeta simplificată de tort Red Velvet: Oricine o poate prepara acasă, în doar câțiva. Îl poți orna cu căpșuni, pentru un aer mai fresh 11 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Louisiana Pancakes sau clătite americane din cartof dulce – rețetă ușoară și rapidă pentru un răsfăț de weekend/ Fără zahăr adăugat 11 mai Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Trucuri de la un chef pentru a face o pâine perfectă/ Rețeta de pâine cu cartofi cu care nu dai greș 10 mai Ioana Costescu 0 comentarii 3627 vizualizări
Rețetele Juanitei | Avocado umplut cu brânză și gătit în cuptor – cea mai ușor de preparat cină din lume/ Cu toate acestea este foarte sățioasă 10 mai Ioana Costescu 0 comentarii 5296 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 12 -18 mai 10 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele bunicii: ostropel de pui și-o amintire din „Epoca de Aur” 10 mai Mira Gomboș 0 comentarii 3936 vizualizări
Cel mai bun desert, bogat în fibre, recomandat de un gastroenterolog / Probabil ai deja ingredientele în congelator și poți pregăti imediat această alternativă la înghețată 10 mai Daniela Arnăutu 0 comentarii
Frittata cu praz și brânză maturată/ O omletă preparată în cuptor și cu un gust puțin afumat 10 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. „Pasta del conclave”, misterele și rețeta unui dintre felurile de mâncare ce nu lipsesc de la masa cardinalilor izolați de lume când aleg noul Papa 9 mai Mihaela Găneț 0 comentarii 11638 vizualizări
Rețetele Juanitei | Ce poți pregăti rapid cu o pungă de creveți din congelator/ Trei variante de prânz sau cină 9 mai Ioana Costescu 0 comentarii
„Merveilleux”, deliciile franțuzești din bezea și frișcă care treptat cuceresc lumea/ Ca și la ciocolata Dubai, diverși bloggeri culinari încearcă să recreeze rețeta 9 mai Ioana Radu 0 comentarii
Pâinea unsă cu untură de porc nu se consumă doar la noi în Ardeal/ În sudul Spaniei această grăsime amestecată cu diverse condimente reprezintă un mic dejun tradițional 9 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Tartă quiche cu ceapă și smântână. O idee de cină, bună și la prânz, mai ales la pachet 8 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Linte cu mazăre și legume/ Putem pune și carne sau să ne bucurăm de un preparat vegetarian 8 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Bagel de casă sau sandwich american, iese perfect când preparăm chiar noi pâinea/ Umplutura o pune fiecare după gust 8 mai Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cartof alb – cartof roșu/ Pe care să-l folosești în funcție de preparatul pe care îl pregătești și de ce 7 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Cina perfectă dacă vrei să fii în deficit caloric: Salata caldă cu piept de pui, legume coapte și dressing de iaurt 7 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii 2411 vizualizări
Rețetele Juanitei | Supă de pui cu ou și jamon adăugat sau supă „picadillo” andaluză/ O variantă la supa clasică de pui și tăieței 7 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Cum se mai poate găti un ou în tigaie altfel decât cu grăsimi, ideal la micul dejun? 7 mai Redacția 0 comentarii
Supa de quinoa, gata în jumătate de oră / O opțiune ideală pentru o cină ușoară și echilibrată 6 mai Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Tocană de cartofi cu falcă de porc bine gătită și sos de buchet de legume, cu cât mai multe cu atât mai bine 6 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Banana bread – nu are zahăr, dar nici nu îți dai seama/ Se pregătește în câteva minute 6 mai Ioana Costescu 0 comentarii 13982 vizualizări
Pui crocant ca la fast-food, dar mult mai sănătos: Crispy la friteuza cu aer cald, gata în 30 de minute 5 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Șnițel asturian, un concurent puternic pentru preparatul clasic austriac/ Cachopo, preparat în această regiune din Spania este vedeta oricărui restaurant de aici 5 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Trei rețete simple și gustoase de mic dejun cu tofu – alternative sănătoase pentru dimineți fără grabă 5 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să alegi creveții/ De câte feluri sunt și cum se clasifică în funcție de dimensiuni/ Ce tip de creveți folosești în varii preparate/ Diferența între creveți și langustine 4 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Crochete de mămăligă cu brânză de burduf și sos de smântână/ Un fel de bulz reinterpretat 4 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce de weekend. Trufe cu lămâie și cocos, un desert rece și aromat, de vară, fără coacere, pe care poți să-l ții mai multe zile la frigider 4 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Omletă cu dovlecel și cașcaval – mic dejun sărat pentru cei cărora le plac chiftelele de dovlecei 4 mai Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată de morcovi copți, ceapă și fasole cu sos de muștar/ Se prepară rapid, poți coace legumele fie în friteuză fie în cuptor 3 mai Ioana Costescu 0 comentarii 2346 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 5-11 mai 3 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele bunicii: brânzoaice cu mărar, pentru momentele când nu îți prea pasă de siluetă 3 mai Mira Gomboș 1 comentarii 3069 vizualizări
VIDEO | Ciocolata Dubai și-a găsit „rivala”. Noua senzație pe TikTok: ciocolata cu vată de zahăr, „Angel Hair Chocolate” / Cum poți să o prepari acasă 3 mai Aura Alexa Ioan 0 comentarii 1327 vizualizări
Iaurt cu căpșuni, fără zahăr, dar îndulcit cu fructele proaspete, de sezon/ Un mic dejun -sau chiar un desert- sănătos 3 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Sos tartar făcut în casă / Rețetă simplă și sănătoasă pentru iubitorii de pește / De ce să eviți produsul cumpărat din magazin 2 mai Angela Sabău 0 comentarii 7084 vizualizări
Pastele de vineri seara. Cea mai simplă rețetă de paste la cuptor, ideale și pentru o cină, dar și pentru o masă de duminică rapidă și apetisantă 2 mai Mihaela Găneț 0 comentarii 10233 vizualizări