Cum procedează italienii când fac salată de roșii. O metodă simplă și la îndemână concentrează gustul lor și se poate aplica și castraveților 13 iunie Mihaela Găneț 1 comentarii 35144 vizualizări
Gem și sirop de căpșuni 2 în 1 / Rețeta rapidă pentru cei care vor să le producă în casă, dar nu au timp (nici chef) de stat în bucătărie ore în șir 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Salată cu efect antiinflamator: conține căpșuni, kale și burrata / Gustoasă, benefică pentru sănătate și incredibil de ușor de preparat 13 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Omletă cu … ce găsim prin frigider/ La mine au fost o bucățică de piept de pui, un crenvurșt și ciuperci/ Îi putem spune și mic dejun pentru combaterea risipei alimentare 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Cartofi în stil gratin dauphinois, versiunea originală a ceea ce numim „cartofi franțuzești”. Se prepară cu unt și smântână fermentată, ideal pentru cină, simplu sau ca garnitură 12 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 11436 vizualizări
Supa de roșii rece pentru vară/ În sudul Spaniei îi spune salmorejo, în nord gazpacho 12 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1390 vizualizări
VIDEO | Ce este și cum se prepară „Balik ekmek”, celebrul sandviș stradal din Turcia / Combinația de pește proaspăt și pâine promite o călătorie gustativă pe malurile Bosforului 12 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2532 vizualizări
ABC în bucătărie | Secrete pentru o cremă de zahăr ars perfectă/ Se face rapid, dar trebuie să știi pașii 11 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 4537 vizualizări
Limonada cu castraveți murați creată în joacă de un lanț de fast food și promovată de ziarul New York Times / „E acid plus sare, plus dulce, iar elementul fermentat adaugă și umami” 11 iunie Redacția 0 comentarii
Orez chinezesc gata în 15 minute / Rețeta perfectă pentru o cină rapidă și gustoasă 11 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 6086 vizualizări
Cum se pregătește pâinea pentru bruschette. Trei combinații rapide de adăugat peste feliile de pâine prăjite, ideale la micul dejun, ca gustare sau aperitiv 11 iunie Redacția 0 comentarii
Dovlecei cu brânză și miere picantă, rețetă rapidă și ideală pentru vară/ Acest preparat este ușor, hrănitor și plin de nutrienți, potrivit nutriționiștilor 10 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 2444 vizualizări
Rețetele Juanitei | Trei feluri de a prăji peștele pentru a face crochete perfecte acasă/ Pește în mălai în stil românesc, în pesmet după model mediteraneean sau fish and chips englezesc 10 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Mic dejun bogat în probiotice, pentru o digestie sănătoasă / Consistent și ușor de preparat, îți va da energie pentru toată ziua 10 iunie Angela Sabău 0 comentarii 6881 vizualizări
E luna iunie și nucile sunt încă verzi, și nu sunt bune doar pentru dulceață. Se pot conserva în borcan în soluție dulce-acrișoară, urmând o veche metodă cu care englezii le prepară ca aperitiv 9 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2335 vizualizări
Rețetele Juanitei | Ciorbă de fasole verde cu cartof dulce și legume/ Se acrește cu iaurt 9 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1003 vizualizări
Cinci combinații estivale de fructe cu legume și ierburi aromatice, pentru cocktailuri reci fără alcool 9 iunie Redacția 0 comentarii
Mic dejun rece de vară, dintr-un smoothie de căpșuni cu lapte în care seara adugăm fulgi de ovăz. Totul într-un singur vas, pe care îl dăm la frigider peste noapte 9 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 1884 vizualizări
ABC în bucătărie. De ce siropul de arțar este de mai multe culori și ce reprezintă fiecare dintre ele/ Dacă ți se pare caramelizat este de cea mai bună calitate 8 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO / Bărcuțe de aluat umplute cu orice, sau celebrele pastizzi din Malta, gustarea tipică a acestei insule mediteraneene. Au o istorie de câteva secole și se vând la orice colț de stradă 8 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2506 vizualizări
Rețetele Juanitei | Peste clasicul ossobuco am pus gnocchi, măsline și puțin parmezan și a ieșit o friptură scăzută de vită, excepțională 8 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Fursecuri cu ciocolată în air fryer, din aluat fraged. Se coc mai repede decât în cuptor și ies la fel de fragede și aromate 8 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Lămâie și zahăr, secretul pentru cel mai bun „lemonade concentrate”/ Concentratul îl poți păstra sau folosi la o mulțime de băuturi 8 iunie Angela Sabău 0 comentarii 4518 vizualizări
ABC în bucătărie | Trucuri pentru ca frișcă de casă să nu se taie/ Dacă totuși ai dat greș, nu o arunca pentru că există soluții 7 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1189 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 9-15 iunie 7 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1110 vizualizări
Dovlecei prăjiți cu sos de iaurt și mărar/O rețetă ușoară pentru un prânz lejer, de vară 7 iunie Angela Sabău 0 comentarii 14664 vizualizări
Tiramisu în variantă de vară – fără ouă și cu piersici sau caise/ Un produs mai puțin sensibil la căldură, cu fructe care dau o notă fresh 7 iunie Ioana Radu 0 comentarii 9002 vizualizări
Limonadă cu căpșuni, perfectă pentru zilele cu temperaturi ridicate/ Ajută întreaga familie să se hidrateze/ O poți transforma și într-o „granita” 7 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Cherry Red – Cocktail fără alcool cu vișine și scorțișoară / O băutură răcoritoare, perfectă pentru o după amiază de vară 6 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Fileuri de curcan cu sos picant, ciuperci și sparanghel, totul gătit în friteuza cu aer cald 6 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Brânzoaice de Brăila: Rețeta tradițională a lui Radu Anton Roman / Sunt numai bune pentru masa de Rusalii 6 iunie Ingrid Georgescu 1 comentarii 2001 vizualizări
Cum produce și vinde legal un antreprenor de la Napoli celebrele pastéis de nata portugheze, fără să aibă un laborator propriu. O poveste care poate servi drept model de urmat pentru orice produs 5 iunie Redacția 0 comentarii 3170 vizualizări
Kig ha farz, o mâncare tradițională din Bretagne. Este un fel unic alcătuit din carne cu legume și un preparat foarte original din făină de hrișcă 5 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Când ți-e poftă de ceva dulce, rapid și sănătos: mere coapte, umplute cu afine / Pentru diversitate, poți folosi o varietate de tipuri de umplutură 5 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Coulis de căpșuni – sosul rafinat, franțuzesc, pentru deserturi, înghețate sau iaurturi/ Ce este și cum îl preparăm 5 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
3 idei de mic dejun cu căpșuni / Sunt excelente pentru sănătatea inimii și a pielii, reduc inflamația și aduc un plus de dulceață naturală 5 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum prepari acasă „lapte” vegetal din fistic, migdale sau caju/ Nu adăuga zahăr, dacă vrei să-l îndulcești, pune-i curmale și arome 4 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
FOTO-VIDEO | Cum prepari socată cu puțin zahăr / Pentru fermentare se pot folosi smochine, curmale, stafide sau alte fructe uscate 4 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 3433 vizualizări
Rețetele Juanitei | Scăricică de porc pe pat de legume/ M-am inspirat din rețeta chef-ului Nicolai Tand 4 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
FOTO | Înghețată cu Biscoff: Un deliciu răcoritor și aromat, perfect pentru zilele toride de vară 4 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Castraveți murați pane crocanți, serviți cu sos de iaurt cu mărar / Preparatul cu ajutorul căreia poți „scăpa” de murăturile pe care le mai ai în cămară 4 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4135 vizualizări
Midii cu sos de roșii: Rețeta care aduce un festin mediteraneean direct în farfurie 3 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ardei umpluți cu cartofi dulci și fasole neagră / Un prânz delicios și ușor de preparat 3 iunie Angela Sabău 0 comentarii 2095 vizualizări
Înghețată de banane cu rom și stafide / Nu face ace de gheață, este cremoasă și nu conține zahăr 3 iunie Ioana Costescu 4 comentarii 5627 vizualizări
Mic dejun estival. Pancakes de dovlecei, alternativa mai elaborată la clasicele felii de dovlecei pané 3 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 3559 vizualizări
Limonada cea mai revigorantă și cea mai aromată. Cum trebuie să fie apa? Ce facem cu lămâile înainte de a le tăia? Mici secrete pentru un maxim de efect 2 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 19515 vizualizări
Paste cremoase cu leurdă și sparanghel pentru cină / Un festin delicios de primăvară 2 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Păturata pe crumpi are propriul festival într-o localitate din Timiș. Preparatul e pe cât de simplu, pe atât de sofisticat / Ingrediente și mod de gătire 2 iunie Ștefan Both 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum prepari Crème Anglaise, sosul de vanilie care dă aromă deserturilor/ Iată ce să faci și ce să nu faci ca să iasă perfect și să nu se taie 1 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1647 vizualizări
Desertul perfect pentru vară: Tiramisu cu căpșuni și mentă, o rețetă fresh și ușor de preparat 1 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 13412 vizualizări