VIDEO | ABC în bucătărie | Cum prepari cel mai simplu patru tipuri de cremă plecând de la crema de patiserie clasică 2 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum se prăjesc semințele de dovleac în air fryer și ce condimente le putem adăuga 1 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie | Cum se spală corect ciupercile/ Folosim sau nu apă pentru a curăța aceste produse de sezon 29 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să transformi o legumă cu gust neutru în preparate delicioase/ Câte întrebuințări poți da dovlecelului 26 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | În câte feluri poți găti un dovleac/ Metode simple de preparare a acestei îndrăgite legume de sezon 25 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum facem siropul perfect pentru dulceață – trucuri ca să știm când e gata chiar dacă nu avem termometru culinar 22 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum se face sterilizarea corectă a borcanelor pentru conserve 19 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce faci dacă ai pus prea multă sare? Trucuri simple care salvează mâncarea 18 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Care sunt principalele aluaturi din făină de grâu și la ce se folosește fiecare. Te ajută să știi dinainte daca o rețetă „iese” sau nu 15 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cele mai bune soiuri pentru sosul de roșii făcut în casă. E important să aibă puține semințe și un conținut redus de apă 12 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Dospirea corectă a aluatului: timp, temperatură și trucuri pentru sezonul rece / În funcție de modul în care lași aluatul să crească depind textura, gustul și aspectul final al preparatului 11 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Timpii de gătire a alimentelor în oala sub presiune/ Sfaturi utile despre cum să îngrijești și să folosești oala sub presiune 8 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Știai că un rest de aluat dospit vechi poate îmbunătăți gustul, aroma și textura pâinii sau blatului de pizza. Daniel Ion, Casa del Pan: „E una dintre cele mai vechi metode folosite de brutari, chiar dacă mulți nu recunosc asta” 5 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 5665 vizualizări
ABC în bucătărie: Cum să fierbi cartofii pentru a rămâne cât mai întregi și a nu se sfărâmița / Metoda care nu dă greș niciodată 4 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în Bucătărie | Trucuri pentru a obține cea mai bună zacuscă pentru iarnă / În mod ideal, vinetele se coc pe grătar, iar ceapa ar trebui călită la foc mic 1 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | De ce nu este bine să spargi oul direct în mâncarea pe care o prepari/ Riscuri la care te expui 28 septembrie Ioana Radu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să frăgezești carnea prea tare. Trucuri și sfaturi care nu dau niciodată greș 27 septembrie Ioana Radu 0 comentarii 26366 vizualizări
ABC în bucătărie: Cum să reînvii legumele ofilite / Trucuri simple pentru a le păstra sau a le reda prospețimea 24 septembrie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie. Știai că poți prepara maia fără drojdie de bere folosind, în schimb, strugurii, mai ales acum când se culeg viile? 21 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 5434 vizualizări
ABC în bucătărie | De câte ori poți reîncălzi mâncarea și ce alimente trebuie evitate 20 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum măsori „din ochi” ingrediente precum zahăr, sare, făină sau ulei 17 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ar trebui să clătești orezul înainte de gătire? Iată ce sfaturi ne dau bucătarii profesioniști cu privire la spălarea orezului, în funcție de tipul acestuia, dar și cum poate influența acest proces sănătatea noastră și modul de gătire al preparatelor 17 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie | Cum gătești în câteva minute cartofii în cuptorul cu microunde 14 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum se prepară melasa / Tradițional, melasa provine din trestia de zahăr sau sfecla de zahăr, dar se poate prepara acasă din struguri, mere sau prune 13 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
FOTO | ABC în bucătărie | Cum faci cel mai simplu desert – crumble cu fructe/ Rețeta de crumble cu pere, piersici și mure (sau orice fructe ai prin casă și sunt pe cale să se strice) 10 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 10234 vizualizări
ABC în bucătărie | Idei de umpluturi pentru tarte și plăcinte/ Variante sărate și dulci pentru a obține rapid un preparat ce poate fi luat ușor la pachet la școală sau la muncă 7 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie | În sezonul conservelor e obligatoriu să știm câtă sare punem la murături și ce alternative avem pentru acrit/ Cum trebuie să fie sarea ca murăturile să rămână crocante 6 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cel mai simplu truc pentru a păstra roșiile tăiate proaspete mai mult timp/ Un specialist culinar dezvăluie, pas cu pas, cum poți păstra proaspete roșiile feliate și când este momentul ideal, înainte de a le folosi, să le scoți din frigider 3 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ustensile de bucătărie care ți-ar putea da peste cap sistemul hormonal/ Medicii ginecologi avertizează că există șase potențiali perturbatori ai sistemului endocrin care s-ar putea ascunde în cele mai banale ustensile din bucătăria ta, pe care le folosești frecvent 31 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie | Îndepărtăm sau nu spuma care apare la suprafața supei atunci când fierbem carne? Ce este de fapt această spumă 31 august Ioana Costescu 0 comentarii
Vrei să ai o cină de vară perfectă și relaxată și să-ți uimești invitații?/Experții te sfătuiesc să respecți aceste opt tendințe, pentru a nu da greș 31 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie | Cum pregătim borcanele pentru conservele de iarnă/ Spală, sterilizează și pasteurizează corect ca să se păstreze totul în perfectă stare 30 august Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum faci ceapă prăjită crocantă în trei feluri – în tigaie, la microunde și în friteuza cu aer cald 27 august Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie: Cum să păstrezi pâinea proaspătă mai mult timp / Trucuri simple care previn uscarea și mucegăirea 24 august Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie / Cum să prelungești viața verdețurilor și a plantelor aromatice 23 august Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să congelezi și să conservi piersicile proaspete pentru iarnă/ Beneficiile surprinzătoare ale acestui fruct 20 august Ioana Costescu 0 comentarii
Probabil păstrezi maioneza prea mult timp?/ Iată câteva criterii după care, potrivit unei nutriționiste, poți verifica dacă maioneza ta mai este bună pentru consum 18 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum poți obține gelatină pentru deserturi dacă nu ai foi de gelatină în casă 17 august Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătarie | Ce este tehnica de gătit „bain marie”/ Secrete simple pentru obține o cremă de zahăr ars perfectă sau un sos netăiat 16 august Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum fierbem corect porumbul dulce. Greșeala care îl face fad și tare 13 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum și cu ce se poate înlocui smântâna în rețete, în funcție de tipul de preparat 10 august Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Fierbere, poșare sau gătire la aburi? Cum alegi metoda potrivită în bucătărie 9 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce înseamnă „mise en place” și cum te ajută să gătești mai repede 6 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC culinar | Șase alimente pe care nu ar trebui să le congelezi / Iată și ce alimente necesită efort suplimentar pentru a fi congelate corect 2 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să toci corect ceapa șalotă / În ce rețete o poți încorpora cu succes, pentru un gust mai bun, și cum se păstrează sau se congelează ceapa șalotă 30 iulie Daniela Arnăutu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum folosești integral o lămâie: zeamă, coajă și chiar sâmburii 27 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce înseamnă să „sotezi” și de ce nu e același lucru cu a prăji 26 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie | Prăjește ușor și rapid peștele cu câteva trucuri simple/ Durează câteva minute tot procesul și vei obține un file suculent cu crustă crocantă 20 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum alegi un pepene galben perfect/ BONUS – Combină pepenele și cu alte alimente 19 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 11340 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum conservăm vinetele pentru iarnă / Există mai multe metode: fie prin congelare, fie prin conservare în borcane sau chiar prin deshidratare 13 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii