Clientul unui bar din Spania a primit discount 5 cenți pentru că a fost amabil. A postat bonul pe rețelele de socializare și comentariile nu au întârziat să curgă 8 septembrie Redacția 0 comentarii
Când o problemă poate deveni o soluție. Un nou trend in industria conservelor în Italia: cu foarte puțin ulei sau deloc 6 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 4767 vizualizări
Era bufetului suedez, la final? Soluțiile la care apelează un bucătar cu o stea Michelin pentru a reduce risipa alimentară și rolul AI într-un astfel de proces 5 septembrie Ingrid Georgescu 1 comentarii
Fenomen în creștere la nivel global: Tot mai mulți clienți aleg să mănânce singuri la restaurant /„Oamenii învață să se bucure de propria companie” 4 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pizza cu banane și curry, în Suedia. După carbonara la cutie din UK, altă idee care tulbură somnul italienilor 2 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Uneori visurile se îndeplinesc: o tânără din Italia ține ateliere de paste în toată lumea, inspirată de bunica sa 2 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Bilanțul Comandamentului Estival 2024: Comisarii ANPC au dat amenzi de peste 12 milioane de lei. Principalele nereguli depistate 2 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Tot mai mulți oameni mănâncă singuri la restaurant. Iată de ce 1 septembrie Redacția 0 comentarii 7797 vizualizări
Idei HoReCa: Aluat foitaj de calitate, triunghiular ca o felie de pizza, cu toppinguri intrigante. Intuiția de succes a unui antreprenor de origine turcă din Germania 31 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Hotelul Delta din Jupiter, amendat de ANPC cu 63.000 de lei pentru mai multe nereguli: produse expirate, alimente depozitate direct pe jos și mizerie / Blocul alimentar, închis temporar 31 august Redacția 0 comentarii
E corect ca un local să oblige clienții să comande cel puțin două feluri? 29 august Mihaela Găneț 0 comentarii
La Pisici: cafeneaua din Timișoara unde poţi savura o băutură și îmbrățișa o pisică. Loc creat pentru salvarea felinelor abandonate 28 august Pets&Cats 0 comentarii
Un bucătar care s-a săturat de Franța din cauza taxelor povestește cum și-a găsit fericirea la 52 de ani în Indonezia 28 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Ed Sheeran și Chris Hemsworth au luat masa la restaurantul Noua B.A.R. Preparatul pentru care cele două vedete au cerut „refill” 27 august Redacția 0 comentarii
Generația Z nu mai iubește fast-food-ul, din cauza prețurilor mari, potrivit unui nou studiu 25 august Ioan Radu 0 comentarii
Stațiunea turistică Colibița, fără apă potabilă până vineri din cauza secetei 22 august Redacția 0 comentarii
Noul șef al Starbucks, criticat pentru că va face naveta cu avionul privat pe o distanță de 1.600 de kilometri 22 august Redacția 0 comentarii
Cum alegi și la ce trebuie să te aștepți de la o tavernă când ești în vacanță în Grecia. La ce detalii să fii atent 22 august Mihaela Găneț 0 comentarii 8766 vizualizări
Studiu: Bucureștiul, în topul orașelor în care „păsările de noapte” pot lua mese la ore târzii 22 august Ioan Radu 0 comentarii
Experiența ultrasenzorială din cel mai scump restaurant din lume: Sublimotion, din Ibiza, lasă oaspeții cu gura căscată la propriu. De curând a aniversat zece ani 22 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Eveniment oenologic la Oradea: vinuri produse exclusiv în judeţ, într-o degustare în aer liber cu participarea cramelor reprezentative 22 august Redacția 0 comentarii
Un restaurant din Statele Unite dă în judecată un client pentru că a lăsat un bacșiș în stil radio Erevan 20 august Redacția 0 comentarii
În Germania scade consumul de bere. Marile firme producătoare se orientează către producția de cocktailuri fără alcool și băuturi cu gust de citrice 19 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Kids Chef Academy, școala de educație culinară pentru copii și tineri care susține dezvoltarea motricității și coordonarea mână-picior / Elevii învață să facă biscuiți, dar și preparate complexe, precum sushi 19 august Andreea Drăghici 1 comentarii
Aeroportul Schiphol din Amsterdam intenționează să ofere 60% produse alimentare pe bază de plante până în 2030 19 august Ioan Radu 0 comentarii
Românii au mâncat mai mulți covrigi și merdenele anul trecut, în contextul prețurilor mai mari din restaurante / Simigeriile Luca, Petru, Gigi și Matei au raportat afaceri de aproape 760 mil. de lei 19 august Economedia 0 comentarii
Bătaie într-un restaurant din Halkidiki între cetățeni bulgari / Printre participanți se numără și presupusul lider al mafiei bulgare, Kircho Ruskia 19 august Redacția 0 comentarii
Piața cafenelelor din Europa se află într-o continuă creștere. Expansiunea din România, condusă de 5 to go și Ted’s Coffee 15 august Economedia 0 comentarii
Producătorul de carne pe bază de plante Impossible Foods deschide primul său restaurant fizic 13 august Ioan Radu 0 comentarii
Starbucks l-a numit pe Brian Niccol, fostul șef al Chipotle, ca viitor președinte și CEO 13 august George Mănescu 0 comentarii
Le Présage: primul restaurant din Europa alimentat exclusiv cu energie de la soare s-a deschis de curând la Marsilia, în Franța. Localul are și grădină proprie 13 august Mihaela Găneț 0 comentarii
McDonald’s Franța glumește despre retragerea sosului curry după ce Steph Curry a condus SUA spre victorie în meciul cu Hexagonul 13 august Redacția 0 comentarii
Profitul restaurantelor din România a scăzut anul trecut pentru prima oară de la pandemie, cu 12% / Numărul angajaților din localuri a atins un nivel record 13 august Redacția 2 comentarii
Lanțul ucrainean de fast food Lviv Croissants a deschis primul său restaurant din SUA, în Georgia 13 august George Mănescu 1 comentarii
Retailerul românesc de produse sustenabile Ototo s-a extins în Austria / Compania colaborează cu 100 de branduri românești 12 august Economedia 0 comentarii
Nevoie acută de ajutoare de bucătari în România: 900 de posturi disponibile la nivel național / Unul dintre puținele cursuri în domeniu, închis din cauza lipsei cererii 8 august Andreea Drăghici 0 comentarii
Bula livrărilor de alimente, formată în pandemie, se sparge – analiză Salon 5 august George Mănescu 1 comentarii
Tot mai mulţi consumatori vor să facă achiziții în magazine fizice – studiu / Mulți oameni s-au îndepărat de HoReCa și cheltuiesc mai puțin pe livrările de alimente 30 iulie Redacția 0 comentarii
McDonald’s anunţă primul declin al vânzărilor din ultimele 13 trimestre / Consumatorii, afectați de inflație, au preferat să mănânce acasă 29 iulie Redacția 0 comentarii
Economedia: 8 idei de francize din HoReCa pentru antreprenorii români / Cât costă, de exemplu, deschiderea unei unități Bubble Waffles 29 iulie Economedia 0 comentarii
McDonald’s pune capăt testării AI pentru drive-thru în Statele Unite și caută alt partener în locul IBM 29 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un italian care s-a convertit la islam a deschis primul bar fără alcool din Torino: „A nu avea alcool nu este o barieră, ci un avantaj” 26 iulie Redacția 0 comentarii
Deținătorul brandului Cocorico se aliază cu Auchan și anunță deschiderea de restaurante, amplasate în exteriorul hipermarketurilor / Primul va fi lansat la Constanța 26 iulie Ioan Radu 0 comentarii
JO 2024: Revolta restaurantelor și a comercianților din Paris față de măsurile de securitate impuse de autorități. Terasele sunt aproape goale 24 iulie Redacția 0 comentarii
Cherhanalele de pe litoral: Unde poți să te oprești la o masă de pește, fructe de mare și vin pe plajă 20 iulie Redacția 0 comentarii
Pâine, paste și pizza cu făină din zațul de cafea. Făina de grâu devine mai sănătoasă și mai aromată. Zațul de cafea începe să devină o resursă importantă 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pe fondul unei inflaţii de 90%, turcii preferă să meargă la restaurant în Grecia / Restaurantele din unele staţiuni turistice din Turcia sunt pe jumătate goale 19 iulie Redacția 0 comentarii
Sute de locuri de muncă sunt disponibile pentru cei care vor să lucreze afară, în domenii precum industria alimentară sau HoReCa / Un bucătar de restaurant poate ajunge la un salariu de 4.000 de euro 18 iulie Lavinia Liscan 0 comentarii
Romsilva creşte anual peste 35.000 de fazani / Dintre aceștia peste 15.000 sunt folosiţi pentru repopularea fondurilor cinegetice, iar restul în industria alimentară și HoReCa 16 iulie Redacția 0 comentarii