Cum poți prepara o salată sănătoasă, potrivit unui dietetician / Salata nu trebuie privită ca un fel secundar de mâncare 16 mai Redacția 0 comentarii 4788 vizualizări
România Atractivă: Bucătăria tradițională, inclusă pe lista celor mai importante obiective turistice românești 16 mai Cosmin Dragomir 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Ce este nutriția personalizată? / Când înaintezi în vârstă slăbitul nu mai funcționează după aceleași reguli ca la 20 de ani 15 mai Tania Fântână 2 comentarii 8553 vizualizări
STUDIU: Aceste patru tipuri de alimente ar putea reduce riscul de demență 15 mai Redacția 1 comentarii 2539 vizualizări
Câtă kombucha ar trebui să bei în fiecare zi, potrivit unui dietetician / Pentru cine nu este recomandată băutura 14 mai Ioan Radu 0 comentarii
Numărarea caloriilor sau mâncatul cu restricții de timp: Care este cea mai bună metodă pentru controlul greutății? 14 mai Redacția 0 comentarii
STUDIU: Vrei să previi hipertensiunea arterială? Te-ar putea ajuta să consumi mai mult iaurt 14 mai Redacția 0 comentarii
O publicație a întrebat 17 medici ce mănâncă la micul dejun și aceasta este alegerea lor nr. 1 – ovăzul mărunțit / Fructele singure nu sunt menționate 14 mai Redacția 9 comentarii 98057 vizualizări
De ce spaghetti alla carbonara și farfalle al pesto și nu invers? Câte feluri de paste există și cu ce se combină fiecare 13 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele mai bune și cele mai proaste sosuri de salată pentru cei care doresc să slăbească, potrivit dieteticienilor 13 mai Redacția 0 comentarii 1088 vizualizări
STUDIU: Petrecerea de mai mult timp într-un cadru natural te poate face să mănânci mai sănătos 13 mai Redacția 0 comentarii
5 metode populare de post intermitent – avantaje și dezavantaje / Pentru cine nu este recomandată această metodă 13 mai Redacția 1 comentarii 13237 vizualizări
Este apa tonică, folosită în multe cocktail-uri, o băutură sigură? Ce este chinina, efectele sale secundare și posibilele beneficii 12 mai Redacția 0 comentarii 6986 vizualizări
Tania Fântână, nutriționist: Cum influențăm echilibrul hormonal al organismului prin ceea ce mâncăm 12 mai Tania Fântână 0 comentarii
Guacachile: O imitație de guacamole cu tradiție, preparat din doar patru ingrediente, fără să includă avocado 12 mai Redacția 0 comentarii
Ce serviți: un „moldovean picant” sau o „mămuca” dulce? / Idei de marketing inspirate antreprenorilor ieșeni de specificul regional 10 mai George Mănescu 0 comentarii
Grepfrutul – un superaliment, sursă excelentă de antioxidanți, potasiu și fibre / Fructul ar putea ajuta la slăbit / De ce trebuie evitat de anumite persoane? 10 mai Redacția 0 comentarii 11127 vizualizări
20 de asocieri de mâncăruri și băuturi recomandate de un bar popular din Australia 10 mai Redacția 0 comentarii
„Poți să trăiești până la 100 de ani?” / Un cercetător prezintă două „suplimente” alimentare pentru longevitate, naturale și ieftine, pe care le găsești în orice supermarket 10 mai Ioan Radu 1 comentarii
Italienii au descoperit cozonacul: „Prăjitura românească nu este nici prăjitură de Crăciun, nici prăjitură cu prune” / Rețetele sunt transmise din generație în generație 9 mai Redacția 1 comentarii 29247 vizualizări
5 alimente care sunt pline de electroliți, potrivit dieteticienilor / Ce sunt electroliții? / Mineralele nu se găsesc doar în băuturile pentru sportivi 9 mai Redacția 1 comentarii 24088 vizualizări
Cazurile de demență sunt în creștere la nivel mondial – evitați acești 12 factori de risc pentru a vă menține creierul sănătos / Alimentația corectă se numără printre factorii de protecție cheie 8 mai Redacția 0 comentarii 2800 vizualizări
Tania Fântână, nutriționist: Mâncăm fructe în loc de mic dejun? / Fructele în loc de cină sunt calea sigură spre îngrășat 8 mai Tania Fântână 5 comentarii 68992 vizualizări
13 sfaturi de fitness și alimentație pentru a vă stimula metabolismul și a slăbi mai repede 8 mai Redacția 2 comentarii 11527 vizualizări
Studiu: Mai mult ulei de măsline în dietă poate ajuta la reducerea riscului de a muri de demență 7 mai Redacția 2 comentarii
10 alimente care sunt bogate în vitamina E și cum îi ajută acestea pe alergători 7 mai Redacția 0 comentarii 8643 vizualizări
Tania Fântână, nutriționist: Cum îți revii după mesele copioase de Paște / Nu înțeleg persoanele care se reped la cântar imediat după ce se întorc acasă din vacanța de sărbători 6 mai Tania Fântână 0 comentarii 2913 vizualizări
Migdalele, foarte eficiente în combaterea constipației / Afecțiunea este frecvent legată de dietă 6 mai Redacția 0 comentarii
FOTO Cum arată „Farfuria pentru alimentație sănătoasă” creată la Universitatea Harvard / Puteți descărca o copie aici 6 mai Ioan Radu 1 comentarii 21678 vizualizări
Un brutar francez își sfidează conaționalii și scoate pe piață croissantul vegan/Crescătorii de vaci pentru lapte se tem că noile tendințe culinare le pun în pericol afacerile / Va avea veganismul succes în Franța? 6 mai George Mănescu 0 comentarii
Consumul produselor pe bază de roșii poate reduce riscul de cancer / O dietă bogată în acestea a fost asociată și cu un risc mai redus de boli de inimă 6 mai Redacția 0 comentarii 2814 vizualizări
Alimente interzise în timpul sarcinii: Ce poate mânca o gravidă de Sărbătorile Pascale 4 mai Isabela Pop 0 comentarii
Rețetele bunicii: Sărmăluțe în foi de viță cu aromă de Levant 4 mai Mira Gomboș 0 comentarii 1489 vizualizări
Ce se mânca de Paști, acum aproape 100 de ani: Pască, supă de cartofi, spanac spaniol, vițel cu bame, colțunași cu creier și sitari la minut / „Mâncărurile vin mereu, fără să-ţi poţi da seama de unde vin şi unde dispar” 4 mai Bratu Alin 0 comentarii
O nouă tendință în restaurantele din Londra: ciuperci și legume cultivate chiar în interiorul localului 3 mai Sofia Roman 1 comentarii
Trei idei de drob alternativ inspirate de cel de Paște: de carne, de pește, de năut 3 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Peştele, nelipsit de pe masa de Paşte în Deltă / Reţeta, spusă „dintr-o suflare”, a unei plachii din peşte 3 mai Redacția 0 comentarii
Pipiridzi tângâsiti, mâncarea „aromânilor săraci” care a ajuns la modă în restaurantele fancy / Rețeta originală a deliciului care e gata în mai puțin de-o oră: Doar patru ingrediente, poți să-l savurezi și cald, și rece 3 mai Andreea Pavel 0 comentarii 1845 vizualizări
Zero waste. Ce faci cu albușurile care îți rămân de la preparatele de sărbători? / Rețetă simplă cu fructe, potrivită în orice sezon 3 mai Ioana Câmpean 0 comentarii 6075 vizualizări
Năutul: Cinci motive pentru a-l consuma cu regularitate / Este o sursă excelentă de proteine vegetale, vitamine și îmbunătățește starea de spirit 2 mai Redacția 0 comentarii 11940 vizualizări
Ce au mâncat Iisus și apostolii la Cina cea de Taină și ce mâncăruri au fost pictate în reproduceri celebre ale evenimentului / Într-un tablou apare un porcușor de Guineea rumen și apetisant 2 mai Cosmin Dragomir 0 comentarii 2049 vizualizări
Preot: Nu se poate spune că se moare de foame în post, dar postul înseamnă înfrânare / Cum prepară părintele, gurmand din fire, shaorma de post 2 mai Redacția 0 comentarii
VIDEO Festival du Bonheur, pentru gurmanzi și fanii street food care își petrec mini-vacanța pe litoral: Ce poți să mănânci și să bei la evenimentul din Mamaia Nord și la ce prețuri 1 mai Delia Dascălu 1 comentarii
Marcello Mastroianni se ducea la Paris cu paste cu fasole în valiză. O rețetă vegetală veche de milenii, cu infinite variante, ideală de toamna până primăvara 1 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Patronat: Oferta patiserilor scade la 7,2 milioane de cozonaci în perioada Sărbătorilor Pascale; preţuri mai mici cu 10% în acest an / Aurel Popescu: Cred că este din cauza puterii de cumpărare 1 mai Redacția 0 comentarii
Cele mai bune 11 alimente pentru recuperarea musculară de după sală, potrivit nutriționiștilor / Plus: mâncarea care trebuie evitată după efort 1 mai Ioan Radu 0 comentarii 2869 vizualizări
Oamenii de știință lucrează pentru a face o pâine albă mai sănătoasă / Vor să adauge cantități mici de mazăre, fasole și cereale, precum și tărâțe și germeni de grâu 1 mai Redacția 0 comentarii