Salata de boeuf la români. Rețetă din 1926: „E mult mai fină și mai gustoasă cu carne de pasăre” 28 mai Cosmin Dragomir 1 comentarii 11751 vizualizări
Care este cel mai sănătos condiment? Nutriționiștii împărtășesc alegerea lor numărul 1 și pe cele de evitat 28 mai Redacția 1 comentarii 27353 vizualizări
Gabriela Peacock, nutriționistul care l-a ajutat pe Prințul Harry să slăbească înainte de nuntă, le dă opt sfaturi celor care doresc să dea jos kilograme înainte de a pleca în vacanță 27 mai Ioan Radu 1 comentarii 23086 vizualizări
Eros, thanatos și bucătărie. Tarta proteică a lui Freud, rețetă super simplă pentru un preparat extrem de actual, bună în loc de pâine 27 mai Mihaela Găneț 0 comentarii 2380 vizualizări
Cum și când au ajuns sarmalele în Japonia. Și nu, nu vorbim despre suhsi 27 mai Cosmin Dragomir 0 comentarii
„Familia mea provine din insula grecească a longevității, unde oamenii trăiesc adesea până la 100 de ani. Iată un aliment neașteptat pe care îl mâncăm întotdeauna” – autoarea Diane Kochilas 27 mai Redacția 3 comentarii 41990 vizualizări
Studiu: Un acid gras omega-6, cunoscut sub numele de acid arahidonic, poate reduce riscul de tulburare bipolară / Alimentele în care se găsește 27 mai Redacția 0 comentarii
De ce ar trebui să eviți să mănânci caju și să bei cafea în același timp 26 mai Redacția 0 comentarii
6 dintre cele mai bogate în antioxidanți băuturi, potrivit dieteticienilor 26 mai Redacția 0 comentarii 7978 vizualizări
Zero waste. Rețetă foarte simplă de budincă delicioasă din merele uitate în bucătărie, de care nu se mai atinge nimeni 26 mai Ioana Câmpean 0 comentarii
Avocado ca desert. Cremă de avocado și cacao: simplă, cu fructe, între blaturi de tort sau ca înghețată 25 mai Mihaela Găneț 1 comentarii
7 alimente sănătoase care sunt dăunătoare dacă le mănânci în cantități mari 25 mai Redacția 0 comentarii 1928 vizualizări
Tradiții culinare la Polovragi, în Nordul Gorjului: Tocan de oaie și cozonac de casă, pregătite în gospodărie, pentru mese care îi adună laolaltă pe vecini 25 mai George Mănescu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: 10 idei de mic dejun proteic care ține de foame câteva ore bune (mai mult de trei) 25 mai Tania Fântână 0 comentarii 23696 vizualizări
Alimentul cu cel mai mare impact asupra sistemului imunitar, dezvăluit de un dietetician 24 mai Ioan Radu 0 comentarii 24913 vizualizări
Atracțiile gastronomice ale regiunii Calabria, promovate la celebrarea a 30 de ani ai Camerei de Comerţ Italiană pentru România 24 mai Redacția 0 comentarii
Iată care este cea mai bună dietă pentru a-ți menține creierul tânăr, potrivit cercetătorilor în neuroștiințe – BBC Science Focus 24 mai Redacția 1 comentarii 36906 vizualizări
Festivalul Produsului Tradițional, organizat de USAMV Cluj-Napoca. Printre produsele prezentate de studenți: gulaș secuiesc, zamă de șelate, păstrăv afumat în cobză de brad sau mălai dulce 24 mai Ioan Radu 0 comentarii
Un oncolog recomandă legumele din această familie pentru reducerea riscului de cancer / Acestea conțin substanțe fitochimice care încetinesc creșterea cancerelor 24 mai Redacția 0 comentarii 42091 vizualizări
STUDIU: Cojile de banane, o resursă care nu ar trebui să ajungă la gunoi / Făina realizată din acestea poate fi folosită în prăjituri, pâine și produse de patiserie 23 mai Redacția 0 comentarii
Locuitorii din zona Banatului mâncau în neolitic broaște țestoase, mai ales în timpul verii / Supa de broască țestoasă, consumată în secolul 19 23 mai Redacția 0 comentarii
Suplimentele de ulei de pește pot crește riscul de accident vascular cerebral și probleme cardiace, sugerează un studiu / Specialist: Încercați să folosiți surse alimentare pentru omega-3 23 mai Redacția 4 comentarii 44623 vizualizări
Tania Fântână, nutriționist: Cum să mănânci sănătos trei zile fără să gătești mai mult de 15 minute zilnic 22 mai Tania Fântână 1 comentarii 12356 vizualizări
O femeie a spus ce a mâncat în fiecare dimineață la micul dejun în perioada în care a slăbit 45 de kg / Specialiștii aprobă combinația ei 22 mai Ioan Radu 2 comentarii 32408 vizualizări
Chefi cu stele Michelin din Spania și restaurantele lor: Martín Berasategui și Fonda din Barcelona 22 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Alimente care susțin o viață sexuală bună / Patru aspecte de luat în seamă / Nu neglijați banala apă! 21 mai Tania Fântână 0 comentarii 2084 vizualizări
Rețeta de ovăz numărul 1 a unui dietetician pentru pierderea în greutate 21 mai Redacția 1 comentarii 39254 vizualizări
Adam Levine promovează ardeii grași: Cred că sunt „cel mai bun lucru” pe care îl poți mânca în fiecare zi / Ce spune un dietetician? 20 mai Ioan Radu 1 comentarii
Care este cel mai sănătos măr? Cinci soiuri care ies în evidență, potrivit studiilor 20 mai Redacția 0 comentarii 2846 vizualizări
Cum să mănânci făinoase fără să te îngrași. Carbohidrații sunt o parte importantă dintr-o dietă sănătoasă 20 mai Redacția 0 comentarii 2089 vizualizări
Un neurolog a spus ce mănâncă aproape zilnic la prânz pentru a preveni apariția bolii Alzheimer 19 mai Redacția 5 comentarii 129319 vizualizări
Tania Fântână: Cât costă să mergi la nutriționist? 19 mai Tania Fântână 1 comentarii 5201 vizualizări
Cultura de wasabi (hreanul japonez) ar putea fi aclimatizată în Europa / O firmă din Irlanda a făcut în acest scop cercetări în fermele din Japonia 18 mai George Mănescu 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei: Paella Valenciana – rețeta clasică a unui preparat secular 18 mai Ioana Costescu 0 comentarii 2811 vizualizări
Consumul de alimente ultraprocesate de către copii îi poate expune la un risc mai mare de probleme de sănătate, arată un studiu 17 mai Redacția 2 comentarii
Începe săptămâna culinară turcească / Care sunt cele 21 de produse înregistrate de Uniunea Europeană 17 mai Redacția 1 comentarii
STUDIU De ce consumul a 5 sau 6 prune pe zi poate ajuta la conservarea sănătății osoase / Cum le-ar putea ajuta pe femeile afectate de osteoporoză 17 mai Redacția 1 comentarii
Ora de vară are un impact negativ asupra unui mod de viață sănătos, potrivit unui studiu / Crește consumul de gustări procesate și scade numărul vizitelor la sala de sport 17 mai Redacția 0 comentarii
„Cel mai francez bucătar din lume”: Alain Ducasse are 34 de restaurante și 21 de stele Michelin 17 mai Andreea Drăghici 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Despre iubirea de sine și mama / Nu poți spune că ai respect de sine dacă faci aceste lucruri în ceea ce privește alimentația 17 mai Tania Fântână 0 comentarii 1631 vizualizări
Care este cea mai sănătoasă sămânță pe care o poți mânca? / Dieteticienii împărtășesc alegerea lor nr. 1 17 mai Andreea Drăghici 1 comentarii 43903 vizualizări
Rețete italiene: Pasta alla Norma, paste cu sos de roșii și vinete, ca o capodoperă lirică 16 mai Mihaela Găneț 0 comentarii 2278 vizualizări
Laptele crud este din ce în ce mai popular. Dar este sigur de băut? Pericolele majore din laptele nefiert 16 mai Redacția 0 comentarii 1504 vizualizări
Tania Fântână, nutriționist: Tărâțele de psyllium, ajutor de nădejde pentru cei care au probleme cu constipația sau doresc să slăbească / Cum se utilizează psyllium-ul pentru efecte maxime? 16 mai Tania Fântână 2 comentarii 27997 vizualizări
Kelly Clarkson e sinceră: A slăbit pentru că a făcut schimbări alimentare, pentru că este mai activă, dar și cu ajutorul unor pastile / „Sunt o fată din Texas, așa că îmi place carnea” 16 mai Ioan Radu 0 comentarii
„În țările arabe abia așteptăm carnea de vită din România” – Chef Moha Ghanem, Iordania 16 mai George Mănescu 0 comentarii