Ce înseamnă tiroidita Hashimoto și care sunt cele mai potrivite diete pentru a ține în frâu boala 13 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 58896 vizualizări
Rețetele Juanitei. Sangria cu vin sau cava, băutura perfectă pentru verile spaniole 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Incursiune în istoria delicioasă a zacuștii: Cum a ajuns la noi, cum s-a pierdut sensul etimologic și care sunt cele mai „exotice” rețete întâlnite în România 13 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii 1872 vizualizări
VIDEO Alioli, maioneza spaniolă cu usturoi. Se prepară într-un minut și este delicioasă cu pește, carne sau legume 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1037 vizualizări
Un trend pe val în cafenelele de specialitate e născut de fapt la sat / În urmă cu peste o sută de ani, țăranii români puneau lapte de migdale în cafea ca să fie de post 13 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Alimentele cele mai sărace în carbohidrați, recomandate diabeticilor. Sunt bogate în fibre și încetinesc creșterea glicemiei 13 iunie Angela Sabău 0 comentarii 22537 vizualizări
Alimente care ajută la refacerea rinichilor. Sunt surse bune de vitamine și minerale 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii 66639 vizualizări
Dieta sănătoasă poate fi stricată cu doar câteva alimente ultraprocesate. Riscul de AVC crește serios 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii 4501 vizualizări
Efectele surprinzătoare ale pudrei de curry, asupra sănătății. Poate reduce riscul de cancer și scade glicemia 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Regina verii italiene: Salata de paste în stil mediteranean / Cum se face și cum o putem adapta la ce avem prin frigider 12 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 13279 vizualizări
Vinurile românești, vedetele unui meniu special în două restaurante din Capitală în campania „Luna gastronomiei cu Fetească” 12 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Postul intermitent, o soluție pentru diabetici? Iată ce ai voie să mănânci și ce nu 12 iunie Daniela Arnăutu 1 comentarii 19278 vizualizări
Tania Fântână, nutriționist: 5 motive pentru care nu reușești să slăbești, deși te chinui din tot sufletul 12 iunie Tania Fântână 0 comentarii 29595 vizualizări
De ce ne face plăcere să mâncăm. Psihologia din spatele mâncatului de plăcere și diferența față de mâncatul emoțional 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Cele mai bune surse de proteine complete pentru vegani și vegetarieni. Aceste alimente le pot înlocui cu succes pe cele de origine animală 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii 4054 vizualizări
Săptămâna Internațională a Sănătății Bărbatului 10 – 16 iunie: 5 alimente pe care trebuie să le consumi pentru o prostată sănătoasă / De ce broccoli este un superaliment pentru prostată 12 iunie Redacția 0 comentarii 3885 vizualizări
Efectele ascunse ale consumului de ardei iute: Ar putea duce la creșterea în greutate 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
FOTO-VIDEO Ingredient nelipsit din mâncarea românească, listat ca indezirabil la Muzeul Mâncărurilor Dezgustătoare din Malmo, Suedia / Moarea de varză murată și supa din burtă de vită sunt considerate de nemâncat în alte părți ale lumii 12 iunie Ioan Radu 1 comentarii 1990 vizualizări
Șase ingrediente utilizate în bucătăria spaniolă care îi sperie pe străini / Nu și pe români, care le consumă în mod tradițional 11 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Carnea falsă vegetală, legată de mai multe decese din cauze cardiace. Alimentele vegane pot îmbunătăți sănătatea, dacă nu sunt ultraprocesate 11 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Cine produce în realitate produsele pe care hipermarketurile le vând sub denumirea de „marcă proprie” 11 iunie Redacția 0 comentarii
Aswagandha, noul supliment la modă pentru reducerea stresului și a insomniei. Beneficii și riscuri 11 iunie Redacția 0 comentarii
10 Mâncăruri pe care nu trebuie să le ratezi în Germania la Euro 2024 / Currywurst-ul și tortul de cireșe Pădurea Neagră, printre recomandări 11 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii 2520 vizualizări
Povestea Döner Kebabului: din Istanbul până în Germania, unde a devenit mâncare emblematică / În România a ajuns în 1991 într-un chioșc de lângă Stadionul Ștefan cel Mare 11 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii 1673 vizualizări
Cele mai bune 7 alimente bogate în calciu care nu sunt lactate, conform nutriționiștilor 11 iunie Redacția 1 comentarii 40635 vizualizări
Când este cel mai bun moment să mânânci proteină? Depinde ce obiective vrei să atingi: să slăbești, să pui masă musculară sau recuperare după exerciții fizice 10 iunie Redacția 1 comentarii 18046 vizualizări
Festivalul gastronomic Gusturile Ramblei, un omagiu adus de Barcelona bucătăriei catalane și celei a țărilor participante la Copa America 2024 10 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist, vă recomandă: 10 deserturi cuminți de vară, prietenoase cu silueta. Calorii care „merită să fie mâncate” 10 iunie Tania Fântână 1 comentarii 15191 vizualizări
Rețetele Juanitei: Cum faci șnițele fără ulei în cuptor. O modalitate simplă de a reduce grăsimile rele din mâncare 10 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetă de impresionat soacra sau invidioșii. Risotto cu căpșuni și gorgonzola, gusturi și arome contrastante dar în perfect echilibru 10 iunie Mihaela Găneț 1 comentarii
Cum faci tarator, supa rece simbol a gastronomiei estivale bulgărești 10 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii 2477 vizualizări
Povestea sarmalelor suedeze: Au o zi națională și sunt deseori servite cu piure și dulceață de fructe de pădure 10 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Cele mai bune 7 alimente bogate în proteine pe care să le mănânci la micul dejun, potrivit dieteticienilor 9 iunie Redacția 1 comentarii 32531 vizualizări
Care este diferența dintre vegan și vegetarian? / Variațiile, precum dietele lacto-ovo-vegetariană sau flexitariană, explicate 9 iunie Redacția 0 comentarii 1068 vizualizări
Cum se face ciorba sârbească de pește, după rețeta fostului bucătar al lui Tito 9 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii 3549 vizualizări
Un neurolog și un neurochirurg recomandă consumul de afine pentru sănătatea creierului / Ce alte opțiuni aveți dacă nu vă plac sau nu aveți acces la aceste fructe de pădure 9 iunie Redacția 0 comentarii 11868 vizualizări
Un fost prim-ministru al României a scris o carte de bucate / În urmă cu aproape 200 de ani, Kogălniceanu spera că „are să facă o revoluție strașnică în toată Moldova întru chipul de a face frigănele și găluști” 9 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Pâinea crocantă nordică de tip Wasa a câștigat popularitate în comunitățile de diete și wellness / Cum o alegi pe cea mai sănătoasă 9 iunie Ioan Radu 1 comentarii
Tania Fântână, nutriționist, recomandă 5 meniuri pentru zilele toride de vară 9 iunie Tania Fântână 3 comentarii 14601 vizualizări
Rețetele Juanitei: Idei pentru o cină rapidă din câteva ingrediente. Tartar de somon 8 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Brânza PRIMĂVARA, o brânză artizanală din Spania. Este unul dintre cele mai bune produse de acest fel din lume, costă 17 euro, conține trei tipuri de lapte și este acoperită cu petale de trandafiri 8 iunie Redacția 0 comentarii
Dulcis in fondo, dar moderat. Cum limităm zahărul când facem un desert și cu ce îl putem înlocui 8 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Dieta occidentală, legată de bolile cronice prin perturbarea microbiotei intestinale / Dieta este bazată pe cantități mari de grăsimi saturate, zaharuri sau cereale rafinate 8 iunie Ioan Radu 1 comentarii 7306 vizualizări
Ce mânca Dogele de la Veneția la sărbători. Orez cu mazăre sau risi e bisi, o rețetă rapidă, simplă și gustoasă din ce avem deja prin frigider și cămară 8 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sfatul unui cercetător care a studiat longevitatea timp de două decenii, pentru tineri: Femeia în vârstă de 20 de ani ar putea trăi cu 10 ani în plus dacă ar avea o dietă bazată pe alimente integrale și plante / Bărbații, cu 13 ani în plus 8 iunie Ioan Radu 5 comentarii 50908 vizualizări
De ce nu se consumă ouăle de curcă, deși sunt absolut comestibile / Gustul este foarte asemănător cu cel al ouălor de găină 8 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Cât de sănătos este să consumi avocado / Efectele neașteptate pe care le are asupra organismului 8 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Consiliul Municipal din Belfast respinge propunerea de a opta exclusiv pentru meniuri vegane și promovează libertatea de a alege / Campania pro-veganism a avut însă succes în alte consilii 7 iunie Dumitru George Mănescu 0 comentarii
Model de business cu produse gourmet: Carnea de gâscă precum carnea de porc / Prosciutto, salam, mortadella, aspic, hamburger de gâscă 7 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii