Tania Fântână, nutriționist: Cum te porți cu un om aflat la dietă și ce nu trebuie să-i spui 18 iunie Tania Fântână 1 comentarii 4929 vizualizări
6 alimente care te protejează de efectele nedorite ale soarelui / Afinele împiedică deteriorarea pielii 18 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 2172 vizualizări
Pare ciocolată dar e un fruct. E un fruct dar îl întinzi pe pâine. Fructe tropicale care cresc în voie lângă Palermo 18 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 18 iunie: Bacalhau à Brás (Portugalia) vs. Svíčková na Smetaně (Cehia) / Cum gătești cele două preparate 18 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Ce să mănânci la meci fără să te îngrași. 3 idei pornind de la pizza, fără multe calorii și fără gluten 17 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2580 vizualizări
Țările UE au ajuns astăzi la o abordare comună pentru a negocia cu Parlamentul European versiunea definitivă a Directivei privind Declarațiile Ecologice. Odată adoptată ar trebui să pună capăt “înverzirii artificiale” a etichetelor produselor alimentare 17 iunie Redacția 0 comentarii
Vara este sezonul tomatelor. Toate soiurile de roșii sunt bune, dar este mai bine să le alegi pe cele ecologice 17 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Reishi, numită ciuperca longevității. Puțin cunoscută în Occident este folosită de mii de ani în medicina tradițională asiatică pentru aproape toate afecțiunile 17 iunie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Iată cum te poți îngrășa, deși mănânci sănătos / Alimente sănătoase prietenoase cu silueta 17 iunie Tania Fântână 2 comentarii 15214 vizualizări
Omleta cu mărar și ceapă verde e de fapt o frittata. Care e diferența dintre ele? 17 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Fructul care păcălește boala Alzheimer. Substanța pe care o conține este esențială în reducerea „deșeurilor” ce duc la apariția bolii 17 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 17 iunie. Austria vs. Franța. Käsespätzle vs. Crepe galette bretone 17 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Pepenele roșu, fructul-minune care ne hidratează, reglează tensiunea, previne cancerul și întreține creierul 17 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Trei rețete de salată bogată în proteine, care te vor ajuta să slăbești. Și gustoase, și hrănitoare, și ușor de făcut 17 iunie Angela Sabău 0 comentarii 24045 vizualizări
EURO 2024 gastronomic, 17 iunie: Borș de perișoare (România) vs. Borscht (Ucraina) / Rețete pentru cele două preparate 17 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii 1204 vizualizări
Studiu recent: cele mai sănătoase 5 alimente din lume. La unele dintre ele putem avea ușor acces 16 iunie Redacția 7 comentarii 58653 vizualizări
Euro 2024 gastronomic. 16 iunie. Slovenia – Danemarca. Štruklji vs. Æblekage 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Squadra azzurra, mâncare tricoloră. Ce au mâncat fotbaliștii italieni înainte să debuteze la Dortmund împotriva Albaniei 16 iunie Redacția 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 16 iunie: Karađorđe Schnitzel (Serbia) vs. Fish & chips (Anglia) / Cum gătești cele două preparate 16 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Salată de conopidă cu alioli. O garnitură pentru preparate din carne, pește sau legume 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Restaurantul din Jaén, Andalucia, unde mănâncă sora regelui Spaniei. Meniul este obișnuit, iar prețul mediu conform TripAdviser este de 20 de euro de persoană 16 iunie Redacția 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic. 16 iunie. Polonia – Țările de Jos. Bigos vs. Bitterballen 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ambalaje cu tematică fotbalistică, mixuri de fructe și legume în culorile steagurilor naționale, soluții de marketing aplicate de producătorii și comercianții din câteva state europene pentru Campionatul de Fotbal din Germania, Euro 2024 16 iunie George Mănescu 0 comentarii
Ciocolatierul – grădinar: „Cultiv plante aromatice ca să am ingrediente proaspete pentru bomboane și prăjituri” / „Meseria de ciocolatier nu este recunoscută oficial în România” – Vlad Niculescu, Bucov, jud. Prahova 16 iunie George Mănescu 0 comentarii
Omagiu brânzei: Primul muzeu dedicat acestui aliment îndrăgit s-a deschis vineri în Franța la Paris 16 iunie Redacția 0 comentarii
De ce aruncăm atât de multă mâncare? Cum să reduci risipa alimentară aplicând câteva reguli simple 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 15 iunie: Pizza (Italia) vs. Tavë kosi (Albania) / Rețete pentru cele două preparate 15 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Microbiomul intestinal ar putea influenţa vârsta organismului uman. O alimentație echilibrată ajută la menținerea unei flore intestinale sănătoase 15 iunie Redacția 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic. După 3-1 în meciul Elveția – Ungaria, suporterii elvețieni au anunțat: „Fondue este mai tare decât gulașul!” 15 iunie Redacția 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 15 iunie. Paella marinera (Spania) vs. Ćevapčići (Croația). Rețetele celor două preparate 15 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ce alimente să consumi când ai anemie. Regimul alimentar este extrem de important în cazul persoanelor cu deficiență de fier 15 iunie Redacția 0 comentarii 7542 vizualizări
Nutriționistul Tania Fântână: Câteva vorbe despre slăbitul la copii / Justificarea veșnică este că e copil și e în creștere. Corect, dar nu grăsimea și făinoasele o să-l ajute 15 iunie Tania Fântână 0 comentarii 2551 vizualizări
EURO 2024 gastronomic, 15 iunie: Fondue (Elveția) vs. Gulaș (Ungaria) / Rețete pentru cele două preparate 15 iunie Cosmin Dragomir 1 comentarii
L’aperitivo italiano, un business de aproape 5 miliarde de euro anual. Relax și socializare, la intersecția dintre happy hour și tapas spaniole, inventat de Hipocrate 14 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Bruschette. Tot ce n-ai știut și nimeni nu ți-a spus ca să le poți face perfecte și într-o mulțime de variante 14 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cât de sănătos este, în realitate, laptele de migdale. Avantaje și dezavantaje ale consumului de lapte vegetal 14 iunie Angela Sabău 0 comentarii
7 motive pentru care este bine să mănânci cireșe 14 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 1051 vizualizări
Nutriționistul Tania Fântână îți spune, cu umor, dar și cu empatie, cum să ai răbdare cu tine într-un regim de slăbit: Nu îți fie frică să dai jos „armura” de grăsime de pe tine 14 iunie Tania Fântână 0 comentarii 6869 vizualizări
Rețete asiatice ușor de preparat: Wok cu curcan, legume și paste soba 14 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Coffe, tea, proffee? Cafeaua cu proteine, pe trend dar cu beneficii incerte pentru sănătate 14 iunie Redacția 0 comentarii
Ritualul de dimineață: Ce trebuie să mănânci și să bei pentru a avea un start bun al zilei 14 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
„FungiYo”, pasta-cremă vegană creată de studenţi ai USV Iaşi, va reprezenta România la competiţia Ecotrophelia de la Paris 14 iunie Redacția 0 comentarii
Cum să faci salata de vinete albă și cremoasă: Arheologul culinar Mircea Groza nu pune niciodată maioneză / Cinci reguli pe care trebuie să le avem în vedere când cumpărăm vinete / Alegeți vinetele „băieți” 14 iunie Cosmin Dragomir 1 comentarii 56662 vizualizări
Salată de Zucchini din cartea de bucate a artistei Frida Kahlo / Pasiunea ei pentru gătit, mai puțin cunoscută 14 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Rețetă supersimplă: Galbenă ca o mămăligă dar mai gustoasă, o tartă-omletă vegană și fără gluten. La farinata ligure, poate înlocui și pâinea 13 iunie Mihaela Găneț 1 comentarii 8662 vizualizări
Bistro social cu hrana vegană, deschis în pandemie. O mică afacere pornită cu fonduri europene, acum e „pe picioarele ei”, deși nimeni nu-i dădea nicio șansă 13 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Risc de otrăvire: Trei tipuri de tăiței, comercializate și în România, retrase de pe piața din Danemarca 13 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Pan con tomate, ruda spaniolă a bruschettei italiene 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ce mănâncă liderii mondiali la summitul G7 organizat de guvernul italian în Puglia. Meniu ultra gourmet creat de Massimo Bottura 13 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Antihistaminice naturale din alimente sau plante, care te pot ajuta dacă ești alergic 13 iunie Angela Sabău 0 comentarii