VIDEO | De la Sarmale la Tapas | Cum ar arăta și ce ar conține o prăjitură româno-spaniolă? Am întrebat o cofetăreasă româncă din Barcelona

prajitura romano-spaniola Foto G4Food
Gabriela are mare succes cu prăjiturile românești. 60% dintre clienții cofetăriei sale din Barcelona sunt spanioli. Dacă ar face o prăjitură mixtă, româno-spaniolă, cu gusturi luate din ambele părți, ar pune blatul de la amandină și crema de queso (brânză) spaniolă.

Întrebată – dacă ar pune într-o prăjitură relația ei cu România și cu Spania ce ar ieși-, ce ingrediente ar avea o astfel de prăjitură, Gabriela s-a gândit puțin și a răspuns:

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

„De exemplu, aș combina blatul nostru românesc de la amandină cu crema de brânză (de queso), a lor, care este foarte bună. Nu știu ce-ar ieși.”

Proiectul „De la Sarmale la Tapas” este susținut de Ambasada Regatului Spaniei în România

Montaj video: Sergiu Ioana

Citește materialul integral pe

De la Sarmale la Tapas | „Prăjituresele” românce din Spania / Amandina este desertul care amintește expaților de gustul dulce al copilăriei / Spaniolilor le plac cremeșul și sărățelele / Esența de rom pentru prăjituri se aduce din țară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *